Hora Credit ne contacteaza abuziv! Unde putem face reclamatie?

hora credit reclamatie

„Bună ziua,
Am găsit emailul dvs pe un forum. Avem n solicitări scrise către hora credit pentru dezabonare. Creditul a fost achitat. Eu desfășoară campanii de phising pentru racolare clienți. Ne contactează abuziv. Cum considerați ca putem continua? Mulțumesc! Ma gandeam ANPC, politie? Alte idei?”


Raspuns

Stimata doamna,

Daca Hora Credit nu v-a raspuns la emailurile in care le-ati solicitati sa nu va mai contacteze, solutia este sa faceti reclamatii la Protectia Consumatorului (ANPC) si la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).

Reclamatia la ANPC o puteti face pe site-ul ANPC.ro, la acest link.

Reclamatia (plangerea) la ANSPDCP o puteti face tot online, la acest link.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsurile la reclamatiile transmise ANPC si ANSPDCP cu privire la abuzul Hora Credit de a va contacta pentru a va oferi un credit.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

5 raspunsuri la “Hora Credit ne contacteaza abuziv! Unde putem face reclamatie?

 1. cioco.banana

  Hora Credit teapa originala, te suna ei sa iti confirme ca ai un credit in derulare si trebuie finalisat, desi nu ai solicitat asta, doar pe nr de telefon ce il au sa l-a dat careva, mesaje sms. TEPARI, FUGITI de HORA CREDIT ! de dat la politie. Te tresesti cu date personale furate si bani datorie pe credite ce nu stii de ele
  TEPARI HORA CREDIT ! inchideti pe tepari !

  Reply
 2. Aurelia

  Buna ziua, am o intrebare.am avut un imprumut la hora credit. Am platit imprumutul in decembrie. Acuma am primit un mesaj ca mai am de platit 992 de Lei. Nu am inchis contul oare asta este problema. Multumesc pentru raspuns!

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Problema nu poate fi de la inchiderea contului, pentru ca acesta trebuia inchis de Hora Credit, dupa achitarea imprumutului.

   Trebuie intrebati la Hora Credit pentru ce trebuie sa mai platiti cei 992 de lei, apoi reveniti la mine cu raspunsul.

   Reply
 3. Torok Alexandra

  Bună ziua va rog respectuos sa mă ajutați am accesat pt un împrumut la Hora credit sa aprobat 2500 toni am spus că nu am nevoie de atât dar mi sa spus că plătesc doar pt cat folosesc dobânda am întrebat de 3 ori in data de 27 28 29 noiembrie se poate verifica și totuși în data de 15 mi sa pus dobânda pe toată suma 737 de leibsi dobânda creste in fiecare. Zi 37 de lei nu te asculta nimeni ce ecde făcut va rog să mă ajutai azi deja îmi cer 1515 roni mulțumesc

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Stimata doamna,

   Hora Credit este obligata, conform contractului pentru linia de credit, sa aplice dobanda doar pentru suma folosita de dumneavoastra din lina de credit aprobata, nu pe toata suma.

   Concret, daca Hora Credit v-a aprobat o linie de credit in valoare de 2.500 de lei, iar dumneavoastra ati folosit doar 1.000 de lei, atunci dobanda se aplica doar la cei 1.000 de lei, nu la toata suma, de 2.500 de lei.

   „Dobânda este prețul perceput de Creditor pentru suma utilizată din Linia de Credit în cuantum de 2% pe zi”, conform contractului standard de credit publicat de Hora Credit (vezi aici contractull).

   De aceea, sfatul meu este sa trimiteti o reclamatie la Hora Credit, in care sa cereti recalcularea dobanzii doar pentru suma utilizata din linia de credit, nu pentru toata valoarea liniei de credit.

   Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatie primit de la Hora Credit.

   Cu stima,

   Vasile Pop Coman
   jurnalist
   Reclamatiibanci.ro
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × 2 =