Care este nr. de telefon, adresa de email, pentru Veraltis Asset Management Srl, cel mai nou preluant al Debt Collection Agency?

veraltis asset management b2kapital

Buna ziua, va rog ajutati-ma și pe mine cu un Nr. de telefon, adresa de email ,pentru Veraltis Asset Management Srl, cel mai nou preluant al Dept Collection Agenncy. Am de recuperat o suma de bani de la ei ,obținută prin reîntoarcerea executării silite ,dar nu găsesc niciunde o adresă de email sau un Nr. de telefon oficial .
Multumesc


Raspuns

Stimate domn,

Veraltis Asset Management este inscrisa in lista firmelor de recuperare creante de la ANPC, ca reprezentanta a Ultimo Potfolio Investment (Luxenbourg) SA.

Fosta reprezentanta a Ultimo Portfolio a fost Debt Collection Agency, care a fost radiata, fiind inlocuita cu Veraltis.

Noua firma de recuperatori Veraltis Asset Management nu are inca un site oficial, cu date de contact, insa puteti lua legatura cu aceasta prin intermediul B2Kapital, de care apartine.

Iata datele de contact ale B2Kapital, pentru a lua legatura cu Veraltis:

B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL

Str Buzești, nr. 85, etaj 7, Sector 1, București

Telefoane: 0372391790 sau 0372391773

Adresa de email: office@b2kapital.ro

Va rog sa reveniti la mine daca intampinati probleme cu firma de recuperare Veraltis Asset Management.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

22 raspunsuri la “Care este nr. de telefon, adresa de email, pentru Veraltis Asset Management Srl, cel mai nou preluant al Debt Collection Agency?

 1. Mutu George

  Bună ziua! Am și eu o problema. Am sunat de câteva ori la numerele de pe site și îmi spun același lucru, ori îmi dau alt nr tot de la aceeași firma, apoi îmi spun sa aștept sa ma contacteze cineva, dar nu ma suna nimeni niciodată. Eu am nevoie de o adeverinta/document prin care sa demonstrez ca sunt achitat la provident. Mi s.a pus poprire pe salariu pentru ca nu plătisem la timp, am schițat tot, dar nu mai am chitanțele sau facturile, pentru ca au fost acum 3 ani și nu le mai găsesc. Ce pot face sa primesc aceasta adeverință? Îmi trebuie cât mai repede. Va mulțumesc!

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Pentru a primit adeverinta de la Veraltis privind achitarea datoriilor la Provident, trebuie sa faceti o cerere prin e-mail la Veraltis, la adresa: contact@veraltis.ro, apoi sa sunati pentru confirmare la numarul de telefon: 0374.507.420

   Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune daca ati primit adeverita de achitare a datoriei la Veraltis.

   Reply
 2. Marga

  Buna ziua
  Am incercat zilele trecute sa inchei un acord de plata esalonat pe 2 luni si mi s-a raspuns ca este in regula prima rata este pe 20 dec iar a doua pe 28 dec
  este cumva bataie de joc sau ce???

  Reply
 3. Placinta Teodora

  Buna ziua!
  Cazul meu este un pic mai incalcit,spuneti mi va rog ce sa fac.
  In data de 9 martie anul curent am mers intr un magazin telekom sa fac o cerere de desfiintare a unui contract telekom.(mobil,internet si televiziune).Mi s a comunicat ca sunt preluati de catre orange si nu ma pot ajuta.Am intrebat ynde trebuie sa merg atunci si mi au zis ca daca pastrez abonamentul la telefon pot sa mi dea un nr de fax la care sa tremit cererea de desfiintare.
  Am fost de acord,am trimis cererea,pe ea arata cofirmare de primire,dupa un timp oarecare am mers in acelasi magazin si am lasat echipamentele pt returnare.
  Dupa o perioada am fost sunata de catre orange sau telekom,nu mai retin ca am o restanta de o lyna.Am explicat doamnei ca eu am intrerupt contractul,mi a spus ca nu apare in sistem,sa i dau data pe care am facut cererea sa ma treaca in sistem si asta a fost tot.
  Ieri am primit o notificare de la o firma de recuperare Veraltis ca datorez catre Orange suma de 838,15 cu somatie de plata in 5 zile.
  Am incercat sa sun la nr de fax la care s a trimis cererea,mi se spune nr.nealocat
  Ce este de facut in acest caz??!
  Multumesc anticipat si scuzati tot romanul scris!

  Reply
 4. Calin

  Bună ziua!!! Fiți amabil, am și eu o problema cu aceasta firma veraltis, am predat un echipament la TELEKOM, preluat de Orange, mi s a spus ca s a închis contul… Am sunat la Orange, să mi se, storneze factura emisa pentru acele echipamente, de 185,71 (mi s a confirmat telefonic, ca, se va storna factura) am sunat și a 2 oara, și mi s a comunicat că, contul este pe zero, ca nu mai am nimic la ei, ca, acum să vină, de la firma veraltis, să plătesc în 5 zile, suma de 185,71, factura care a fost stornata, emisa greșit, predând acele echipa cu 2 luni în urma emiterii facturi

  Reply
 5. andreea

  Buna seara .
  Am primit urmatorul mesaj de cei de la veraltis :
  Achitati in 48h debitul de 493.76 Lei pt dosarul Provident, ref 910301 si stopati avansarea procedurilor de poprire ale veniturilor dvs! 0372391790,Veraltis.
  Eu nu credit la provident . ce pot sa fac ?

  Reply
 6. Mihaela

  Buna ziua!
  Tocmai am castigat un proces impotriva celor de la ultimo portfolio investments si acum trebuie sa le trimit documente pentru recuperarea banilor dar nu stiu cui sa trimit.
  Aveti idee cui sa ma adresez? Am intocmit o adresa de punere in intarziere dar nu stiu cui sa o trimit avand in vedere modificarile de firme si sedii.
  Multumesc!

  Reply
 7. MARIAN BULANCEA

  Buna ziua. Deunazi am achitat catre veraltis debitul ce il aveam , le-am trimis confirmarea de plata dar ca si cum asta nu s-ar fi intamplat primesc in continuare mesaje de somtie de plata. Ce pot face? La telefon nu raspunde nimeni !

  Reply
   1. Dragos Vasile Asavei

    Buna ziua, am primit doua plicuri in care spune ca as avea o datorie neachitată la Vodafone și la AKTA .Mulțumesc

    Reply
  1. Turcu Tincuta

   AM PRIMIT UN PLIC CUM CA ASI AVEA O DATORIE NE ACHITATA DIN 27 07 20018 LA TELECOM … NU ESTE POSIBIL ASA CEVA EU NU AM RAMAS RANTA NUCI ODATA … ASTEPT UN RASPUNS VA MULȚUMESC

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = 42