Care este contractul pentru creditele de la Hora Credit?
Postat in data: 25 dec., 2022
[citeste raspunsul]Care este contractul pentru creditele de la Hora Credit?
Postat in data: 25 dec., 2022
[citeste raspunsul]Salut, As mai putea schimba bancnotele de 50 de lire de hîrtie in Anglia fiindcă în țară mi le refuza..mulțumesc mult.
Postat in data: 15 dec., 2022
[citeste raspunsul]„Am fost pacalit de o platforma Fivoro din Anglia(UK). In momentul cand am cerut sa nu se mai faca traduri pentru ca doresc sa scot banii de pe platforma, acestia refuza sa imi faca transferul. Contul in care am transferat banii incepe cu PL presupun ca este Polonia. Ce as putea face sa imi recuperez banii? Contul mai exista si banii pe platforma dar refuza sa imi transfere banii.”
Postat in data: 13 dec., 2022
[citeste raspunsul]„Cum pot sa verific daca este sigur un site pentru investitii in bitcoin si alte criptomonede, sa nu-mi pierd banii?”
Postat in data: 13 dec., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 02 dec., 2022
[citeste raspunsul]Este riscant sa investesc in bitcoin si alte criptomonede, daca un broker care m-a contactat pe telefon mi-a promis castiguri foarte mari?
Postat in data: 02 dec., 2022
[citeste raspunsul]Care este contractul standard al BRD in relatia cu clientii persoanele fizice?
Postat in data: 29 nov., 2022
[citeste raspunsul]AM FOST BAGATA DE RAIFAISEN IN BIROU DE CREDITE.CUM AS PUTEA SA MA STERG DE ACOLO.BANCA NU VREA.
Am luat un credit in val de 118000 in anul 2017.in anul 2021 am anuntat banvca telefonic ca nu mai pot palti rata fiind f mare.in sept 2021 au sunat de la raif si au facut o oferta sa platesc 32300 si creditul va fi inchis.mai aveam vreo 70000 lei de dat la creditam achitat.dar la o luna m au bagt in birou cu cifra 6
Postat in data: 28 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua. In anul 2018 am făcut un credit la Icredit, în 2019 mi-au pus poprire pe salariu, acum apar în biroul de credit pe 2019.
Dacă ma puteți ajuta cu un model de cerere pentru a mă putea scoate de la rău platnici
Postat in data: 23 nov., 2022
[citeste raspunsul]Stimate Domn am o întrebare care este Numărul de client Brd vreau să îmi fac aplicația
Postat in data: 22 nov., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 17 nov., 2022
[citeste raspunsul]La care banca gasesc cea mai mica dobanda fixa la un credit pentru casa?
Postat in data: 14 nov., 2022
[citeste raspunsul]Daca vreau sa investesc la bursa sau in bitcoin, cum stiu care sunt site-urile cu care pot lua teapa?
Postat in data: 30 oct., 2022
[citeste raspunsul]Care este procedura legala prin care Biroul de Credit prelucreaza datele mele personale atunci cand am un credit la banca? Care sunt drepturile mele?
Postat in data: 27 oct., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, am fost pacalit de o persoana iam facut virament si ma inselat se numeste PODEANU Constantin am si numarul de cont al acestuia face documente ilegale permise false ,diplôme,etc .
O sa sesizez politia astazii eu am fost pacalit pentru un dosar auto IAM facut virament in suma totala de 1400 de euro.
Postat in data: 25 oct., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 20 oct., 2022
[citeste raspunsul]De fiecare data cand intru in aplicatia BT Pay imi spune acelasi lucru si nu vrea sa se incarce, care crezi ca ar putea fi problema? multumesc in avans pentru ajutor.
Postat in data: 19 oct., 2022
[citeste raspunsul]Care sunt bancile si IFN-urile care raporteaza restantele la Biroul de Credit?
Postat in data: 10 oct., 2022
[citeste raspunsul]Vreau sa fac o reclamatie la Vodafone, pentru ca mi-a trimis o factura prea mare, si vreau sa stiu ce spune in contract, ce obligatii are firma fata de mine.
Postat in data: 07 oct., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 21 sept., 2022