Știți ceva despre ltrust? E sigura? Pot sa cumpar bitcoin?
Postat in data: 04 ian., 2023
[citeste raspunsul]Știți ceva despre ltrust? E sigura? Pot sa cumpar bitcoin?
Postat in data: 04 ian., 2023
[citeste raspunsul]Bună ziua!
Mă scuzați pentru deranj. Este normal ca cei de la Banca Transilvania sa popreasca toată suma din bonusul( prima de la serviciu)? Au spus ca ei nu știu ce este și ca de aceea a fost poprita toată. Fiind venit de la serviciu ce îl primesc lunar pe lângă salariu nu este normal sa fie poprit 33%.
Va mulțumesc
Postat in data: 02 ian., 2023
[citeste raspunsul]Care este contractul pentru creditele de la Hora Credit?
Postat in data: 25 dec., 2022
[citeste raspunsul]Care este contractul standard al BRD in relatia cu clientii persoanele fizice?
Postat in data: 29 nov., 2022
[citeste raspunsul]AM FOST BAGATA DE RAIFAISEN IN BIROU DE CREDITE.CUM AS PUTEA SA MA STERG DE ACOLO.BANCA NU VREA.
Am luat un credit in val de 118000 in anul 2017.in anul 2021 am anuntat banvca telefonic ca nu mai pot palti rata fiind f mare.in sept 2021 au sunat de la raif si au facut o oferta sa platesc 32300 si creditul va fi inchis.mai aveam vreo 70000 lei de dat la creditam achitat.dar la o luna m au bagt in birou cu cifra 6
Postat in data: 28 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua. In anul 2018 am făcut un credit la Icredit, în 2019 mi-au pus poprire pe salariu, acum apar în biroul de credit pe 2019.
Dacă ma puteți ajuta cu un model de cerere pentru a mă putea scoate de la rău platnici
Postat in data: 23 nov., 2022
[citeste raspunsul]Stimate Domn am o întrebare care este Numărul de client Brd vreau să îmi fac aplicația
Postat in data: 22 nov., 2022
[citeste raspunsul]Sa trăiți cu respect mise face oprire pe salariu și mia venit sechestru pe
mașină ce pot face
Postat in data: 13 nov., 2022
[citeste raspunsul]Bună seara,
Am primit un mesaj de la BCR precum ca mi se mărește rata la creditul în euro de la 360 la 400 începând cu decembrie 2022. Din cauza creșterii euribor.
Este legala aceasta creștere? Ce ma sfătuiți sa fac?
Multumesc!
Postat in data: 02 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
As dori daca se poate să mă lămuriți în privința unei situații,care personal mă depășește!O să încerc să vă descriu pe scurt situația,ca dumneavoastră să puteți înțelegeți despre ce este vorba și să îmi dați un răspuns dacă se poate!
În urma cu aproximativ 3 ani,m-am despărțit de tatăl copilului meu(nu am fost căsătoriți),si l-am actionat in instanță pentru a stabilii situația copilului nostru.Dupa cei 3 ani,s-a terminat procesul,custodia minorului fiind la ambii părinți(drepturi egale,doar domiciliul a ramas la tatal pentru că a considerat instanta ca acolo a crescut copilul).Din 2019 de cand am inceput procesul,nu am avut acces la copil nici macar 5 minute,tatal refuzând să respecte o hotărâre judecătorească!
Stiu ca nu va intra in atribuții acest subiect,dar am scris acestea ca sa înțelegeți problema cu care ma confrunt.Acum 3 luni,tatal copilului meu a dorit procură de la mine sa părăsească țara cu,copilul,nu mi-a spus unde pleaca,cand,cu cine,cat sta….categoric am refuzat!El,tatăl copilului m-a actionat in instanță,si a cerut sa ii se dea procură in lipsa acordului meu.Din motive bine întemeiate si cu dovezi clare,nu m-am putut prezenta la tribunal,iar instanța de judecată a hotărât să îi dea procură si m-a obligat să îi plătesc cheltuielile de judecata!
Asta este alta problemă care nu vă intră în atribuții,problema mea este ca m-au executat silit,tatăl a fost la un executor judecătoresc sa imi puna poprire pentru cheltuielile acelea.Nu am primit nici o înștiințare,iar în ziua salariului,cand trebuia sa intre banii,surpriză….0 lei.
Am sunat la banca cu care societatea unde lucrez are o convenție(BRD) ,am cerut explicații pentru situația aceasta si mi s-a comunicat că există un ordin judecătoresc pentru poprire.Suma datorată este de 3250 lei.Salariul meu luna această a fost de 2400 lei.Banca mi-a oprit toți banii de cum a intrat salariul.
Voiam să vă întreb dacă nu cumva s-a făcut un mare abuz,lasandu-mă fără nici un ban,in condițiile în care am 2 copii.Va rog din suflet,daca puteti sa ma lămuriți si ce imi recomandați sa fac pentru ca sunt disperată, banca m-a lasat fara nici un ban!Vă mulțumesc din suflet,O zi bună!
Postat in data: 30 oct., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,am o intrebare daca ma puteti ajuta,am doua popriri pe salariu,la prima poprire se face direct de pe salariu 30% din salariu iar pt cea de a doua proprire la alta banca se face poprirea direct de pe card, adica restul care ramane a fi virat pe card din salariu se mai opresc inca 30% poprire pt a doua banca. legal ei am dreptul de a face poprire doar 30% din venit ori mie mi se opreste de doua ori pentru fiecare banca, adica 30%o banca,30%a doua banca. Ce pot face in cazul acesta?
Postat in data: 28 oct., 2022
[citeste raspunsul]Care este procedura legala prin care Biroul de Credit prelucreaza datele mele personale atunci cand am un credit la banca? Care sunt drepturile mele?
Postat in data: 27 oct., 2022
[citeste raspunsul]De fiecare data cand intru in aplicatia BT Pay imi spune acelasi lucru si nu vrea sa se incarce, care crezi ca ar putea fi problema? multumesc in avans pentru ajutor.
Postat in data: 19 oct., 2022
[citeste raspunsul]Vreau sa fac o reclamatie la Vodafone, pentru ca mi-a trimis o factura prea mare, si vreau sa stiu ce spune in contract, ce obligatii are firma fata de mine.
Postat in data: 07 oct., 2022
[citeste raspunsul]Sunt interesat de un credit si am vazut ca la Credis rata e cam mare. E din cauza dobanzii mari?
Postat in data: 23 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua!
Intrebarea mea este: codul client este identific cu numar client de pe contractul cu BRD?
Multumesc .
Postat in data: 25 aug., 2022
[citeste raspunsul]Care este procedura legala de recuperare a datoriilor la credite? Ce lege se aplica?
Postat in data: 08 aug., 2022
[citeste raspunsul]„Care este procedura pentru amanarea ratelor la Banca Transilvania? nu au specificat nicaieri nici macar ca se pot depune cererile”
Postat in data: 08 aug., 2022
[citeste raspunsul]Am un credit la “VIVA Credit”, aceștia m-au contactat după ce am făcut solicitarea și mi-au spus ca in cazul IFN’urilor nu se aplica. Poate au încercat abuziv sa ii determine pe clienți sa își exercite dreptul acesta?
Postat in data: 04 aug., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua mă scuzați de deranj…găsit un articol vechi de 5 ani..privind firma asta kruk.. distrugătoare de vieți as spune…
Pe scurt am avut un credit la alior bank..iar din cauza unor probleme personale și medicale..am rămas în urmă cu ratele…vreo 4-5 luni…acum câteva zile am primit email de la kruk că am de achitat restul de credit plus ceva comision…in aplicație alior îmi arată că mai am de achitat 102700 lei..aici e inclusa și datoria de 4-5 luni..In emailul celor de la kruk..îmi cer 106200 ci ceva…ce este oare cu diferenta aceasta???
Am sunat la kruk..mia spus o doamnă/domnișoara aroganta din cale afară…cum și când achit?? Am incercat sa o întreb detalii..ea nimic..când dau banii..că creste datoria..etc…nici nu am putut afla de ce au adăugat extra 3000+ lei la tot creditul..Mia spus doar că ei au preluat creditul,eu nu mai am credit la alior bank, că cu ei discut de acum încolo..o sa încerc să le trimit un email..să vad ce putem rezolva amiabil..Mulțumesc un Nr de telefon să vb mai direct pe WhatsApp ??
M-au speriat pe un forum unii că vin îmi ia casa ,mașină,pisica, câinele..și că dau 500000 lei pt aia 106200 lei…adică peste 650000 lei..daca nu achit banii urgent..ce sa fac?. Care e procedura in acest caz?? Cu procedează cămătarii astia de la kruk?? 😔😔😔
Postat in data: 04 aug., 2022