sparkasse cont banca

Cum pot sa deblochez cardul Sparkasse blocat in Germania?

„Buna ziua, ce soluție este pentru cardul meu Sparkasse blocat anul trecut în Germania, nu cunosc limba, nu am on line bank, menționez că am cont deschis în euro la Banca Transilvania ,mulțumesc.”


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Pentru deblocarea cardului emis de banca germana Sparkasse, trebuie sa faceti o reclamatie la banca germana Sparkasse, in care sa solicitati deblocarea cardului.

Reclamatia la Sparkasse o puteti trimite prin e-mail, la adresa social@sparkasse.de sau pe pagina Facebook a bancii, la acest link.

Puteti sa faceti reclamatia catre Sparkassen si in limba romana, eventual traduceti-o cu ajutorul translate.google.com.

Banca germana este obligata sa va raspuda la reclamatie, chiar daca o faceti in limba romana.

Nu uitati sa treceti in reclamatie si datele dumneavoastra personale si cele de contact.

Reveniti va rog la mine cu raspunsul la reclamatia de la banca germana Sparkassen sau daca nu primiti raspuns, pentru a ne adresa autoritatilor competente in rezolvarea litigiilor, astfel incat sa va rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 14 iun., 2022

4 raspunsuri la “Cum pot sa deblochez cardul Sparkasse blocat in Germania?

 1. sp

  Răspuns băncii Sparkasse din Germania, de anul trecut, octombrie nu vor sa îl trimită în România la adresa mea:
  Zahlungs- oder Wertpapieraufträge (z. B. Überweisungen, Lastschriften, Lastschriftrückgaben, Kauf- und Verkaufsaufträge) können wir per E-Mail
  nicht entgegennehmen. Bitte nutzen Sie hierfür unser Onlinebanking.
  Sollten Sie diese Nachricht irrtümlich erhalten haben, bitten wir Sie, sich mit dem Absender in Verbindung zu setzen und die Nachricht zu löschen. Wir weisen darauf hin, dass über das Internet per E-Mail übermittelte Nachrichten verändert oder verfälscht
  werden können.
  Herkömmliche E-Mails sind nicht gegen den Zugriff Dritter geschützt und deshalb ist auch die Vertraulichkeit unter Umständen nicht gewahrt. Von der Übermittlung sensibler Daten sollten Sie daher absehen oder zukünftig verschlüsselt mit uns kommunizieren.

  Freundliche Grüße
  Sparkasse Altmark West
  Telefon: 03901 699-0
  Telefax: 03901 699-100″

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   In raspunsul primit de la banca germana Sparkasse se spune ca prin e-mail nu se pot face transferuri bancare sau alte tranzactii financiare.

   Ati cerut dumneavoastra bancii sa va transfere bani de pe card?

   Ceea ce trebuie sa cereti, prin e-mail, este sa va trimita cardul la noua adresa.

   Sfatul meu este sa si sunati la banca Sparkasse, pentru a clarifica problema.

   Reveniti va rog la mine cu raspunsul bancii germane Sparkasse.

   Reply
 2. sp

  De anul trecut tot încerc fără rezultat, nu mă descurc să intru în posesia banilor sau a cardului, să înțeleg că dacă sânt în Ro totul e pierdut?

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   Nu este totul pierdut daca sunteti in Romania, pentru ca Romania este membra a Uniunii Europene, la fel ca Germania, astfel ca avem aceleasi drepturi si obligatii, inclusiv in privinta protectiei consumatorilor de servicii financiare, adica in relatia romanilor cu bancile germane.

   Pentru rezolvarea problemei dumneavoastra cu o banca din Europa, mai exact Sparkasse din Germania, trebuie sa apelati la institutia europeana infiintata in acest scop: Centrul European al Consumatorilor din Romania. ECC Romania este parte a Rețelei ECC Net, împreună cu toate cele 28 de țări membre, plus Islanda și Norvegia.

   ECC Romania este cofinanțat de Comisia Europeană și de Guvernul României, prin Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. ECC Romania funcționează în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

   Puteti face o reclamatie cu privire la problema cu Sparkasse pe site-ul ECC Romania, la acest link, http://www.eccromania.ro/sesizari/ unde trebuie sa completati un formular.

   De asemenea, puteti trimite un email pe adresa office@eccromania.ro sau puteti scrie si pe pagina Facebook a ECC Romania, la acest link: http://www.facebook.com/eccromania.

   ECC Romania se poate implica în soluționarea pe cale amiabilă a litigiilor transfrontaliere dintre consumatori – persoane fizice şi comercianți, in cazul dumneavoasta Sparkasse.

   Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatie primit de la ECC Romania.

   Cu stima,
   Vasile Pop Coman

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − 8 =