Postat in data: 08 aug., 2023
[citeste raspunsul]„Am alocația la copii pe card la raiffeisan bnk o pot scoate și cu buletinul de la banca?”
Postat in data: 08 aug., 2023
[citeste raspunsul]„BRD nu imi accepta bancnote de 500€ pt. a rambursa un credit „prima casa”, motivînd ca ei nu mai accepta astfel de bancnote(decizie interna), dar eu client fiind, nu am fost anunțat. Ce pot face intr-o astfel de situatie?Multumesc!”
Postat in data: 23 mai, 2023
[citeste raspunsul]„Buna ziua, îmi puteți spune va rog frumos in cât timp îmi intra banii trimiși de pe Banca Transilvania pe Revolut?”
Postat in data: 07 mart., 2023
[citeste raspunsul]„Buna ziua! Am o moneda de 2000 lei cu Mihai I Regele Romanilor. Mai am monezi de argint dar acestea sunt gaurite. Imi puteti spune daca se pot schimba si daca au vreo valoare? Multumesc!”
Postat in data: 26 ian., 2023
[citeste raspunsul]Salut, As mai putea schimba bancnotele de 50 de lire de hîrtie in Anglia fiindcă în țară mi le refuza..mulțumesc mult.
Postat in data: 15 dec., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Ieri la ora 12 am facut un transfer revolut ing in RON. Nici pana acum banii nu au ajuns, am nevoie urgenta astazi de ei.
Cum pot proceda?
Postat in data: 15 dec., 2022
[citeste raspunsul]„Am fost pacalit de o platforma Fivoro din Anglia(UK). In momentul cand am cerut sa nu se mai faca traduri pentru ca doresc sa scot banii de pe platforma, acestia refuza sa imi faca transferul. Contul in care am transferat banii incepe cu PL presupun ca este Polonia. Ce as putea face sa imi recuperez banii? Contul mai exista si banii pe platforma dar refuza sa imi transfere banii.”
Postat in data: 13 dec., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 02 dec., 2022
[citeste raspunsul]Am transferat o suma de bani din contul BT intr-un cont din Anglia in data de 28.11.2022. Inca nu au intrat banii si azi e 1.12. E posibil sa nu fi intrat?
Postat in data: 01 dec., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 17 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua. Am citit postarea dvs cu indicatii despre schimbarea bancnotelor vechi de 50,20,10 lire iesite din uz. de pe site-ul Bank of England se intelege ca se pot trimite prin posta/probabil curier, si se pot vira in cont cele noi. Se pot trimite din Romania prin UPS sau FEDEX, cost in jur de 200 lei. V-as ruga sa imi spuneti daca exista si o alta cale. Multumesc.
Postat in data: 09 nov., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un raspuns privitor la schimbarea bancnotelor din hartie de 50 de lire. Anglia a anuntat ca ii retrage din circulatie incepand cu 31 Sept 2022, dar mie deja imi sunt refuzate peste tot in Romania. Este legal?
Postat in data: 11 sept., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua! Daca azi am transferat de la BT la Reiffeisen,până în ora 15 cu taxă de urgentare,banii vor intra mâine sau azi?
Postat in data: 01 sept., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua! Am trimis o suma de bani din contul meu BT, către contul meu BRD, astăzi, duminică, la ora 19:30. Când vor întra banii în contul BRD?
Postat in data: 15 aug., 2022
[citeste raspunsul]„Am gasit intr-o casa veche o punga de bancnote vechi, de 500 de mii si de un milion. Mai au vreo valoare? Se mai pot schimba?”
Postat in data: 19 iul., 2022
[citeste raspunsul]„Avem un bancomat în orașul Scornicesti jud Olt unde în toate sfârșitul de săptămâna nu sant bani menționez ca avem în zona
peste 800 muncitori de la drumul expres care sant cazați în oraș și au card raiffaizen și nu pot sa ridice bani ca nu sant
Puteți sa stabiliți cu firma sa alimenteze cu sume mai mari?”
Postat in data: 15 mai, 2022
[citeste raspunsul]Daca am un cont in euro la Banca Transilvania si am bani in euro pe el si ma duc la bancomat, pot sa extrag bani in lei sau numai in euro merge?
Postat in data: 11 feb., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, am un card PostBank pe care l-am facut in Germania, le care incasez salariul. Daca merg in Romania, pot scoate si de acolo bani de pe el? E un card tip V Pay, Girocard, nu e Visa sau Mastercard. Multumesc
Postat in data: 18 apr., 2020
[citeste raspunsul]Vreau sa vin in tara cu mai multi bani cash, nu pe card, si vreau sa stiu care e legea, cu cati bani pot intra si iesi din tara si daca trebuie sau nu declarati. Multumesc
Postat in data: 03 ian., 2020
[citeste raspunsul]Dupa moartea tatalui meu, am gasit printre hartiile lui cateva bancnote de 500 lei emise la 1 iulie 2005. Mai sunt in circulatie?
Daca nu mai sunt in circulatie, unde le pot schimba?
Postat in data: 07 mai, 2019