Cum pot sa depun bancnote euro la bancomatele ING?

„Am cont la ING, am depozite si primesc pensia. AM aprox 7000 de euro pe care vreau sa ii depun,sunt cupiuri de 500 si 200 euro.bancomatele ing nu le accepta iar ing spune ca nu au nici-o sucusala care sa primeasca cash.Cum as putea rezolva aceasta problema.Cei de la ING ma trimit sa ii schimb la case de schimb,dar eu am cont la ING nu la casa de schimb.In plus nici acestea nu vor sa le primeasca.va rog ajutati-ma.va multumesc”


Raspuns

Stimata doamna,

Problema dumneavoastra ar putea fi cauzata de faptul ca exista limite pentru depunerea de numerar la bancomatele ING, conform informatiilor furnizate de reprezentantii bancii.

Concret, limita maxima anuala de depunere este de 60.000 EUR sau echivalentul a 300.000 de lei.

Puteti insa sa modificati aceasta limita, din aplicatia Home Bank, astfel:

Din meniul principal, intrati jos in dreapta la cele 3 puncte, accesati „Servicii si setari”, „Limite tranzactionale”, „Limite numerar”.

Aceste cereri se analizeaza si raspunsul este dat in maxim 3 ore in zilele de luni pana vineri intre 9 si 17.

Daca este nevoie de documente care sa justifice provenienta banilor, veti fi contactata, mi-au transmis reprezentantii ING.

Daca nu reusiti sa depuneri bancnotele nici dupa modificarea limitelor, atunci s-ar putea sa fie o problema legata de bancnotele depuse, dat fiind ca sunt cele de 500 de euro si 200 de euro, care nu se mai emit, insa raman valabile pe termen nelimitat.

In acest caz, trebuie sa trimiteti un mail la contact@ing.ro iar reprezentantii ING vor incerca sa va ajute cu o solutie.

Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema depunerii bancnotelor in euro la bancomatele ING.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + = 6