Reclamatii
Probleme cu banca?
Iti raspunde Vasile Coman,
jurnalist la Bancherul.ro,
GhiseulBancar.ro
Pune o intrebaresi primesti raspunsul direct pe e-mail.
Adauga intrebarea ta

Tag Archives: card nikel

nickel card bancomat
Pot sa scot bani de pe cardul Nickel la bancomatele din Moldova?

„Ași dori să intreb despre card nickeli Meam făcut card nickeli la Franța de la Tabac și am venit la
Moldova cu el. Întrebarea mea este daca poți să scot bani depe nickeli la bancomatele Moldova”

[citeste tot]
Categoria: ATM, ATM, banca, banca, banci, bancomat, bancomat, card, card bancar, card euro, card Nickel, comisioane carduri, comisioane carduri, cont curent, cont de card, Educatie financiara, Intrebari si raspunsuri, Nickel, reclamatie banca, reclamatie banca, reclamatie card Nickel, retragere bani bancomat, retragere bani la bancomat, Toate
Etichete: ATM, banca, bancomat, bancomate, bancomate moldova, bani, card franta, card Nickel, card nikel, cardul, de pe, folosire card nickel, MasterCard, Moldova, Nickel, nikel, pot, reclamatie banca, retragere bani ATM, retragere bani bancomat, retragere bani card nickel, sa scot, scoatere bani card nickel by Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro.

Educatie financiara

Daca am un credit facut in Germania, si nu-l mai pot plati, ce se intampla?

Vodafone mi-a prelungit abonamentul fara sa ma anunte si nu-mi raspunde la telefon. Unde pot depune o reclamatie?

Cat se poate opri din salariul de 1400 de lei la o poprire?

Hora Credit m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte. Ce pot sa fac sa ma stearga?

> citeste toate stirile

Comentarii recente

• Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Catre cine pot face o reclamatie impotriva executorului judecatoresc?
  • Petronela la Catre cine pot face o reclamatie impotriva executorului judecatoresc?
  • Spinu Nelu la Ce pot sa fac daca mi s-a pus o poprire pe card in mod abuziv si fara sa fiu anuntat?
  • Andreea la Pot face schimbarea ROBOR cu IRCC la un credit ING?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Cum fac o reclamatie la Vodafone?
  • Florea la Cum fac o reclamatie la Vodafone?
  • Robert la Ferratum refuza sa imi trimita contractul de credit. Ce pot sa fac?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Poate fi poprita indemnizatia de handicap?
  • Hora Credit nu vrea sa-mi inchida linia de credit, daca nu platesc dobanda. E legal? | Vasile Pop-Coman la Ordonanta de Urgenta nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Am probleme cu transferul din Paypal: nu mi-au intrat banii pe card. Ce pot sa fac?
  • ele la Am probleme cu transferul din Paypal: nu mi-au intrat banii pe card. Ce pot sa fac?
  • Ciul Titiana la De ce nu pot scoate bani de la bancomat cu un card Santander?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Cat timp dureaza aprobarea unui credit la Banca Transilvania?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Banca refuza trecerea de la dobanda ROBOR la IRCC pentru un credit. Ce pot sa fac?
  • Alin la Banca refuza trecerea de la dobanda ROBOR la IRCC pentru un credit. Ce pot sa fac?
  • Valentina la Cat timp dureaza aprobarea unui credit la Banca Transilvania?
  • Necsa Cornelia la Poate fi poprita indemnizatia de handicap?
  • Olivia la Pot face schimbarea ROBOR cu IRCC la un credit ING?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Dupa cat timp se prescrie (sterge) datoria la un credit neplatit?
  • Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro la Imi pot deschide alt cont daca am deja o poprire pe unul?
  • Contact
web site realizat de www.dehalo.ro
logo