Category OPC

raiffeisen reclamatie opc refinantare credit

Este legal comisionul OPC de 450 de lei pentru refinantarea creditului?

“Bună seara. Am făcut o refinanțare a unui credit de la Raiffeisen. Cei de la CEC au făcut viramentul in conturile care urmează sa le refinanțantez de la Raiffeisen cu ordine de plata conditionate. Cei de la Raiffeisen imi cer…

Distribuie
Citeste raspunsulEste legal comisionul OPC de 450 de lei pentru refinantarea creditului?
vodafone prelungire abonament reclamatie

Buna ziua, In 2014 am avut un card de salariu la BCR, pe care nu l-am mai folosit, pentru ca m-am mutat cu serviciul. Am cerut atuncila banc, prin telefon, cum au facut si alti colegi, sa fie inchis acel…

Distribuie
Citeste raspunsulBCR nu mi-a inchis contul, cum am cerut la telefon, iar acum am de platit 300 de lei. Ce pot sa fac?

Banca poate refuza rambursarea integrala anticipata a creditului?

Banca poate refuza rambursarea integrala anticipata a creditului? Ce formalitati legale trebuie facute pentru rambursare totala anticipata? Daca banca refuza aprobarea cererii de rambursare anticipata, cum se procedeaza mai departe

Distribuie
Citeste raspunsulBanca poate refuza rambursarea integrala anticipata a creditului?

Buna ziua! Cum e posibil ca executorii sa trimita pentru aceeasi datorie si bancilor si angajatorului hotarare de poprire…daca eu am o singura sursa de venit acel salar minim pe economie….si m-a poprit si banca si angajatorul..deci nu 1/3 ci…

Distribuie
Citeste raspunsulCum e posibil ca executorii sa trimita pentru aceeasi datorie si bancilor si angajatorului hotarare de poprire?