Etichetă contractele de credit

Buna ziua, sunteti a treia persoana caruia-i pun aceasta intrebare si nu am primit un raspuns edificator: O.U.G. nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile este aplicabila si la I.F.N-URI? Multumesc!

Distribuie
Citeste raspunsulO.U.G. nr. 52/2016 privind contractele de credit este aplicabila si la I.F.N-uri?

28.2.2014 Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 60/34 DIRECTIVA 2014/17/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 4 februarie 2014 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile rezidențiale și de modificare a Directivelor 2008/48/CE și 2013/36/UE și a…

Distribuie
Citeste raspunsulDirectiva 2014/17/UE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 februarie 2014 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile rezidentiale

Ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu plati dobanzi exorbitante la Kruk?

Buna seara Am si eu o rugaminte sa ma invatati ce sa fac. Fiica mea a facut un imprumut la CEC Bank in valoare de 36.000 RON, in iunie 2008 pentru 119 luni. La vremea aceea era angajata la pompieri…

Distribuie
Citeste raspunsulCe ma sfatuiti sa fac pentru a nu plati dobanzi exorbitante la Kruk?

OUG 52/2016 privind contractele de credit pentru bunuri imobile

ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 52 din 14 septembrie 2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatoriPublicata in MONITORUL OFICIAL…

Distribuie
Citeste raspunsulOUG 52/2016 privind contractele de credit pentru bunuri imobile