Etichete: Ce pot sa fac

Ce pot sa fac sa nu mai fiu in Biroul de credit ca rau platnic?

Ce pot sa fac pentru ca sa nu mai fiu in Biroul de credit ca rau platnic.. Mai exact acum doi ani a fost platit un credit restant si luat in considerare plata acestuia in prezent mai exact in martie anul acesta.. Creditul a fost la Provident.. Ce ma sfatuiti sa fac !!!! Multumesc anticipat !!!

Postat in data: 04 apr., 2019

Mi s-a blocat tokenul la MyBRDnet si la telefon nu raspunde nimeni. Ce pot sa fac?

Mi s-a blocat tokenul la mybrdnet, mi-a spus ca am introdus un cod gresit, desi am pus codul corect.
Sun de peste o ora la telefon la BRD, dar nu raspunde nimeni. Am incercat sa sun la angajatii de la unitate la care merg eu, pe care-i cunosc, dar toti se dau sifonabili, de ce-i deranjez, ca trebuie sa sun la call centr. Dar daca raspunde doar robotul, ce sa fac? Trebuie sa fac o plata urgenta si nu reusesc.
Sunt client la BRD de 20 de ani si de multe ori m-au calcat pe nervi, au o atitudine inadmisibila, nu-mi place, sunt lucruri pe care nu le putem tolera si o sa ma mut la alta banca.

Postat in data: 05 mart., 2019

Vodafone mi-a scumpit abonamentul fara acordul meu, iar apoi m-a executat silit. Ce pot sa fac?

Am facut un abonament la Vodafone de 49 de euro pe doi ani, dar dupa doua luni m-au sunat si mi-au spus ca trebuie sa-l schimbe, pentru ca lor nu le convine, asa ca mi l-au scumpit, l-au facut de 62 de euro, cu mai putine minute si mai putini giga net. Eu am fost plecat din tara, si pentru ca nu am platit cat mi-au cerut ei, m-au dat la o firma de recuperare, Kredyt Inkaso, care vrea sa ma execute silit. E legal? Au voie sa faca asa ceva?

Postat in data: 28 feb., 2019

Firma de stergere din Biroul de Credit nu a reusit sa ma stearga! Ce pot sa fac?

Ati avut clienti cu istoric negativ raportat de IFN-ul TBI Credit? Eu am mai fost la o alta firma de stergere si nu au reusit sa ma stearga, ca nu vor cei de la tbi (chiar daca creditul este achitat integral)

Postat in data: 27 feb., 2019

Nu ma pot conecta la aplicatia myBRD: introduc parola si-mi apare „eroare de comunicatie”. Ce pot sa fac?

Nu ma pot conecta la aplicatie. Introduc parola, dupa catre imi apare mesajul : Eroare de comunicatie! Reincarcare informatii.

Tin sa precizez ca acest bug persiasta de Marti 19.02.2019. restul aplicatiilor, si restul cardurilor pe care le am pot sa le accesez.

Am sunat la Banca fara nici un rezultat.

Postat in data: 23 feb., 2019

BRD nu doreste sa imi inapoieze banii din alocatia copilului: ce pot sa fac?

BRD nu doreste sa imi inapoieze banii din alocatia copilului pe motiv ca aveam comisioane de plata la contul de salariu, mentionez ca alocatia are un cont separat cu cel de salariu.

Postat in data: 21 feb., 2019

BRD m-a bagat in Biroul de Credit pentru un card de alocatie neinchis. Ce pot sa fac?

Buna ziua. Cumnata mea a avut acum 3 ani un card pentru alocatii la BRD dar nu a fost sa inchida contul. In luna noiembrie s-a dus sa faca un credit pentru nevoi personale si a gasit-o cu o restanta de 70 lei. A platit acea restanta si i-a spus de la banca ca inca nu a fost scoasa din baza de date. Ea nu a fost in niciun fel anuntata ca mai are aceasta restanta. Cum poate fi scoasa din biroul de credite ca sa poata face un credit?Multumesc

Postat in data: 28 ian., 2019

Poate sa vina executorul judecatoresc sa-mi ia apartamentul? Ce pot sa fac?

Am un apartament luat cu Prima casa la banca Bcr. si mai am un credit de nevoi personale luat de la Brd. in urma cu 2 ani am platit 2 ani rata dar acum de 6 luni nu am mai platit nimic am ramas fara loc de munca. am fost instiintat ca sa reziliat contracu. Spunetimi va rog poate sa vina executorul judecatoresc sa ia apartamentul? Ce este de facut in cazul acesta. va multumesc.

Postat in data: 20 nov., 2018

Nu pot accesa contul mybrd de o luna. Nu ma lasa sa introduc parola. Ce pot sa fac?

Buna ziua
As dori sa ma ajutati, pentru ca de o luna nu imi pot accesa contul „my brd” ; pur si simplu nu ma lasa sa imi introduc parola.
Nu am fost atentionata ca ar fi expirat… pana acum a functionat bine.

O zi buna!

Postat in data: 27 iul., 2018

TBI nu intelege ca vreau sa-mi platesc restanta, vrea sa ma execute silit. Ce pot sa fac?

Buna ziua. Am ramas in urma cu vreo 3 rate la TBI dar am platit o parte din restanta si am de gand sa mai platesc dar ei nu inteleg lucrul acesta si mi.au trimis mesaj ca vor incepe demararea procedurii de executare silita. Ce pot face? Va rog sa ma ajutati

Postat in data: 25 iul., 2018

Nu pot introduce parola la mybrd si nu pot accesa contul. Ce pot sa fac?

Nu pot accesa contul BRD deoarece nu-mi afiseaza casuta cu numere (parola). Ce pot sa fac?

Postat in data: 11 iul., 2018

Nu mai pot accesa contul de my brd. Ce pot sa fac?

Dupa perioada de mentenanta nu mai pot accesa contul de my brd. Nu mai pot scrie parola deoarece nu imi mai afiseaza casuta cu numere. Va rog ca in cel mai scurt timp sa-mi rezolvati problema deoarece am nevoie de acces la aplicatie. Astept raspuns pe email sau pe sms pe numarul de contact.

Postat in data: 10 iul., 2018

Ce pot sa fac daca am restanta de cateva luni la banca?

Buna seara! As dori sa stiu in cazul in care am restanta la banca de cateva luni in urma si eu mai am aproximativ 1 an de plata cum se procedeaza! As putea sa imi fac o refinantare sau sa-mi prelungeasca perioada inca 1an? Multumesc!

Postat in data: 07 iul., 2018

Daca am mai multe credite la banci si nu ma mai descurc cu ratele, ce pot sa fac?

Buna seara. Am si eu o intrebare. am luat un credit de 45000 de lei acum 2 ani la finalul contractului timp de 5 ani am de rambursat 1 miliard 100 de milione. Cu o rata de 1610 lei pe una abuziva zic eu, dar fiind intr o situatie disperata atunci am cceptat. tinand cont ca at era mai mare de jumatatea salariului..intre timp nu m am putut tine de toate ratele si am acumulat in 2 ani restante de 100 de milioane. gen am vreo 6 rate restante dar nu consecutive gen plateam 3 rate una numai puteam sa o platesc problema este ca mai am si alte credite si nu ma descurc .intrebarea este daca nu mai platesc deloc o perioada cate penalizari imi pot pune?. .in cat timp mi s arpune poprire pe salar si cat ar trebui sa platesc executoru judecatoresc? Multuesc

Postat in data: 20 iun., 2018

Ce pot sa fac daca mi se opreste de doua ori din salariu, si la serviciu si la banca?

Am doua popriri, la serviciu imi opreste 1/3 din salariu pt. un ex. si la banca din 1/2 din diferenta de bani virati in cont pt. celalalt ex. si eu mai raman cu 1/3 din tot salariu. Nu stiu ce sa mai fac. banca ma trimite la ex. , ex la banca dau vina unii pe altii si eu am de suferit avand si un salariu minim pe economie si un copil in intretinere. va rog sa ma ajutati, nu am email dar va pot lasa nr .de tel. din luna ianuarie ma chinui. va mul?umesc!

Postat in data: 28 mai, 2018

TBI Bank m-a raportat la Biroul de Credit, desi am refinantat contractul de credit. Ce pot sa fac?

Am fost raportata catre Biroul de Credit de catre TBI Bank desi am refinantat contractul si mi-au spus ca vor corecta eroarea, dar nu au facut-o …ce as avea de facut? Am facut cerere in scris, am trimis prin email si verbal la telefon, dar degeaba.

Postat in data: 22 mai, 2018

Firma de recuperare EOS si executorul mi-au luat prea multi bani. Ce pot sa fac?

Am avut o poprire pt o datorie la creditor EOS KSI ROMANIA SRL pe care am achitat-o din luna octombrie. Dar din prea mult zel mi sa oprit cu 300 de lei mai mult.
Pe care refuza executoru sa mi inapoieze . Invocand mai multe motive .
Eu m-am interesat la firma recuperatoare si in luna martie au facut cerere de restituire si pe 27 februarie au fost virati bani. Ce pot sa mai fac ?

Postat in data: 19 apr., 2018

Unicredit vrea sa-mi mai ia o treime din salariu, desi am deja poprire pe jumatate. Ce pot sa fac?

Eu de 24 de luni am poprire pe jumatate din salariu…am avut card la San Paolo …mi’a fost blocat iar jumatatea de bani mi’au fost dati in mana de la servici. De doua luni mi’au facut card la Uni Credit Bank…o luna de zile am retras jumatatea de pe card…iar luna aceasta mi s’a blocat din nou. Am fost la ei sa’mi retrag jumatatea si mi s’a spus ca am o alta poprire la ei si ca trebuie neaparat sa imi traga o treime, asta fiind datorie la PROVIDENT. Ce pot sa fac?

Postat in data: 11 apr., 2018

Recuperatorii de la APS Holding imi cer 4.000 de lei pentru o datorie de 600 de lei. Ce pot sa fac?

Ce pot sa fac sa scap de recuperatorii de la APS Holding? Sunt hartuit de acestia, ma suna cel putin de 3 ori pe saptamana si vorbesc urat cu mine, ma ameninta ca va fi executat silit, ca-mi vor lua pensia amarata de 600 de lei.

Si asta pentru o datorie foarte veche, din 2005, cand am luat 1.000 de lei de la Bancpost, sa cumpar un robot de bucatarie si un aspirator. Bancpostul insa m-a inselat, am si acte doveditoare, pentru ca am constatat ca datoria in loc sa-mi scada, crestea, dupa ce plateam ratele.

Asa ca am achitat 400 de lei si a ramas cu o datorie de 600, iar acum, dupa 13 ani, imi cer sa le dau 4.000 de lei.

Cine ne protejeaza si pe noi, cei amarati, in tara asta?

Postat in data: 22 mart., 2018

Raiffeisen m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte, pentru un card pe care nu l-am folosit. Ce pot sa fac?

Am fost raportat la Biroul de Credit fara sa fiu anuntat, pentru un card de cumparaturi pe care Raiffeisen mi l-a dat printr-o oferta prin telefon.

Eu nu am activat niciodata cardul, pentru ca am fost plecat in strainatate, si l-am rambursat bancii in plicul sigilat, cand am venit acasa, pentru ca nu avem nevoie de el.

Acum, cand am vrut sa fac un credit, am aflat ca sunt raportat la Biroul de Credit cu datorii.

Am fost la o agentie Raiffeisen din Oradea dar nu m-au gasit in calculator, am sunat si la centrala Raiffeisen, dar nici ei nu-l mai gasesc in baza de date, mi s-a spus ca e posibil sa fie vandut catre o firma de recuperare.

Ce pot sa fac?

Postat in data: 19 mart., 2018