Etichete: Ce pot sa fac

Vodafone mi-a gresit factura si nu vrea sa o modifice. Ce pot sa fac?
vodafone-reclamatie-abonament

Bună ziua…am făcut un contract la Vodafone, a doua zi am făcut sesizare pt a.l anula, deoarece am observat în contract nereguli fata de ce mi sa spus în magazin! Nu au vrut sa rezolve problema în niciun fel, iar acum mi.a venit factura exagerat de mare, am fost sa vad de unde e problema, iar în magazin mi sa spus ca a fost o greșeală la contract și ca nu am ce sa fac, decât sa plătesc ce mi sa trimis…cum as putea sa procedez? Pt ca nu vor sa remedieze problema, dar banii ii vor…

Postat in data: 10 sept., 2021

Am trimis niste bani prin Western Union, dar n-au ajuns nici dupa o saptamana. Ce pot sa fac?

Buna ziua , am si eu problema… saptamana trecuta am pus niste bani într-un cont din Austria in Romania si nici acum nu au ajuns în cont, am sunat peste tot la Western Union si toata lumea imi zice sa astept, în momentul în care am pus bani ce-i de la Western Union i-au schimbat in lei ” eu i-am pus într-un cont de € ” nici acum nu am un răspuns clar: se vor trimite bani in acest cont ?! Mâine fac o săptămână de când astept sa intre banii.
Multumesc

Postat in data: 01 sept., 2021

Alpha Bank nu vrea sa-mi restructureze creditul. Ce pot sa fac?
Alpha Bank reclamatie

Buna dimineata!
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat.
Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Alpha Bank la care am beneficiat de amanare la plata ratelor pe perioada pandemiei, ulterior solicitand restructurarea acestui credit din care am platit aproape jumatate, nemaiavand veniturile care sa imi permita plata lunara a sumei de 700 si ceva de lei. Eu am platit 200 lei/luna (atat am putut), comunicand acest lucru si angajatului Alpha Bank, care m-a contactat din centrala.

Am mers in Agentie, iar dupa prima solicitare am primit raspuns telefonic dupa mai mult de 1 luna ca nu mi se poata acorda
nicio facilitate, respectiv restructurare. Am furnizat documente doveditoare legate de venit si situatia mea financiara. Peste mai mult de 30 de zile (din nou) mi s-a solicitat sa aduc un girant/garant. Am mers din nou in Agentie, garantul a semnat contractul si ma aflu din nou in asteptarea unui raspuns insa, intre timp, am primit o notificare finala prin care mi se comunica trecerea la diverse masuri (executare, etc.), daca nu achit debitul acumulat pana acum.

Este normal ca in 6 luni de zile sa nu se poata clarifica/solutiona aceasta situatie?
Se poate ca eu sa nu ma pot ocupa/ingriji de bunica mea in varsta de 92 ani si eventual sa ne scoata banca in strada din cauza unei sume derizorii cum as fi spus acum cativa ani de 24.000 ron??? Mentionez ca din cauza nenorocitului de covid mama mea a plecat… de tot…
Multumesc anticipat!

Postat in data: 29 aug., 2021

Am fost inselata de banci fantoma de pe internet. Ce pot sa fac?

Buna ziua, va scriu in speranta ca ma veti putea ajuta. Datorita problemelor financiare pe care le am, am apelat la doua banci ,, fantoma,, de pe internet. La solicitarile pe care le-am facut mi s-au cerut anumite comisioane inainte, pe care bineinteles le-am platit. o banca se numea RUF KREDIET, unde am platit in jur de 3000 euro, spun se numea deoarece acum nu mai gasesc nimic pe internet de aceasta banca, iar cealalta banca-HSBC unde am platit suma de aproximativ 700 lei. Am toate chitantele cu sumele platite, va rog sa imi spuneti ce as putea sa fac! Va multumesc anticipat.

Postat in data: 26 aug., 2021

Am poprire pe conturi de la Provident, dar n-am primit instiintare ca am ceva de plata. Ce pot sa fac?
provident-reclamatie-CSALB

Bună ziua, vin la dumneavoastră cu o întrebare în ideea ca poate ma puteți ajuta. Am făcut un imprumut la Provident în 2014, am primit acum 3 ani o suma de bani în urma căreia am primit un avertisment de plata. Am plătit suma respectiva.

Acum doua zile am primit un email de la o anumita banca ca am proprire pe conturi tot de la Provident pe o alta suma, și o scrisoare acasa prin care sunt executata silit prin proprire. Țin sa precizez ca nu sunt în tara de 4 ani și în tot
acest timp nu am primit nici o înștiințare prin care sa mi se aducă la cunoștință ca mai am de plata ceva.

Am poze cu ce am primit prima data și cu ce am primit acum 2 zile +email. Va rog dacă puteți sa ma ajutati, bineînțeles contra cost. Va mulțumesc!!

Postat in data: 29 iun., 2021

Am amanat ratele la credit si acum am probleme cu refinantarea. Ce pot sa fac?
UniCredit Bank reclamatie poprire

Am amânat ratele 6 luni și astăzi când am fost sa fac o refinanțare am rămas perplex. Am fost raportat la Biroul de Credit exact lunile cand am amânat ratele. Bravo Uncredit!

Postat in data: 13 mai, 2021

Am fost inselata de IFN-ul Credius! Ce pot sa fac?

buna ziua, sunt o persoana cu handicap inselata de un ifn. am un credit la ifn credius am fost preluata de finopro ifn
sa. acestia mi-au dat 3 variante: ori le dau 27000, ori platesc cate 1000 pe luna timp de 27 luni, tinand cont ca imprumutul e de 7400 si achitat 5600. e normal sa ma execute silit? dati-mi si mie un sfat. multumesc!

Postat in data: 01 apr., 2021

CreditPrime imi cere sa platesc o rata la credit mai mare decat cea convenita. Ce pot sa fac?

AM LUAT UN CREDIT DE LA BANCA CREDITPRIME IN VALUARE DE 2500 RONI, AM SEMNAT CONTRACTUL NECITINDUL SI NE PRIMIT ACASA DUPA CUM ESTE NORMAL LA CARE AM CONVENIT CA RATA LUNARA SA FIE 250 RONI PE 24 LUNI, AM PLATIT PRIMA RATA CU COMISION TRANSFER B.C .R DE 15 RONI, LA CARE BANCA IMI SPUNE CA LUNA URMATOARE RATA MINIMA VA FII 850 RONI .
INTREBARE: CE SE POATE FACE IN ACEST CAZ?

Postat in data: 19 feb., 2021

Nu pot scoate bani de pe cardul Postbank Vpay. Ce pot sa fac?
card posbank

Nu pot sa scot bani de pe cardul Postbank Vpay, pe care l-am primit la munca in Germania. L-am bagat la toate bancomatele din oras, dar nu-mi spune nimic, doar ca nu-mi da bani. Ce pot sa fac?

Postat in data: 29 ian., 2021

Raiffeisen nu raspunde la telefon. Ce pot sa fac?
raiffeisen-reclamatie

Am incercat de mai multe ori sa sun la Raiffeisen Bank, dar nu raspunde nimeni. Luni trebuie sa plec din tara si inca nu am primit cardul de salariu reinnoit. Am fost la o agentie a bancii, dar nu stiu unde este cardul. Ma puteti ajuta?

Postat in data: 22 ian., 2021

Nu pot accesa aplicatia George. Ce pot sa fac?
george-eroare-aplicatie

Am aproape 3 saptamani de cand nu pot accesa aplicația George, de fiecare dată imi da eroarea 9022 si sa contactez centrul de informații. Ma aflu in alta tara si deja am cheltuit toti banii de pe telefon încercînd să iau legatura cu centrul de informații. Ce pot sa fac?

Postat in data: 20 ian., 2021

TBI Bank nu vrea sa-mi amane rata la credit. Ce pot sa fac?
TBI Bank reclamatie credit

Vreau sa aman rata la TBI si nu mai fost acceptată, nu vor sa ma ajute deloc, macar cu o rată mai mică. Ce pot sa fac?

Postat in data: 18 ian., 2021

Aplicatia BT Pay nu functioneaza! Ce pot sa fac?
bt-pay-probleme

Buna ziua, am o problema cu aplicatia BT Pay, incerc sa intru in ea si primesc in continuu mesajul “Ups… Se pare ca a intervenit o eroare. Te rugam sa reincerci.” Am incercat in repetate randuri sa reinstalez aplicatia dar nimica diferit. As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu problema asta, multumesc!

Postat in data: 03 ian., 2021

Vodafone nu mi-a trimis telefonul si contractul, desi mi-a facut abonament. A fost un abuz, m-au furat. Ce pot sa fac, unde pot sa-i reclam?
vodafone-reclamatie-abonament

Buna seara. In urma refuzului meu de a face abonament si a-mi porta numarul la cei de la Vodafone, acestia au convenit contrar si mi-au facut abonament fara a trimite prin curier contractul pentru a-l semna, fara a trimite telefonul care facea parte din abonament si fara a trimite cartela pentru portare. In momentul de fata mi-au blocat numarul de telefon de trei zile, pentru a face portarea. Dupa numeroase sesizari si convorbiri telefonice cu ei si promisiunea ca vor anula totul, tot nu s-a rezolvat nimic. In acest moment eu nu pot beneficia de telefonul meu. Tot ce au facut a fost in mod abuziv, fara acordul meu. Practic m-au furat. Doresc sa merg m-ai departe pe cale legala si sa-mi plateasca daunele pe care le suport de trei zile fara telefon. Doresc sa ma indruma-ti catre organele competente. Va multumesc.

Postat in data: 18 dec., 2020

iCredit m-a raportat la Biroul de Credit, desi le-am cerut sa-mi amane rata. Ce pot sa fac?

Am cerut consilierului iCredit amanarea ratelor, pentru ca am intrat in somaj tehnic si nu mai puteam plati rata, mi-a spus ca nu e nicio problema, insa ulterior am aflat ca m-au raportat la Biroul de Credit.

Am apelat la o firma pentru stergerea din Biroul de credit care n-au facut nimic, dar mi-au cerut sa le platesc 2.500 de lei sau macar jumatate din suma. Ce ma sfatuiti sa fac?

Postat in data: 16 oct., 2020

Sotul a decedat si eu nu mai pot plati rata la Cetelem. Ce pot sa fac?

Sotul a decedat, a avut un credit la Cetelem si am aflat ca nu i-au facut asigurare, astfel ca trebuie sa platesc eu acum rata de 7 milioane. Problema e ca eu mai am o rata la TBI Credit de 3 milioane si am o pensie de numai opt milioane. Le-am cerut la Cetelem sa-mi reduca rata, dar mi-au spus ca o pot reduce la doar 6 milioane. Eu atunci cu ce mai traiesc? Ce pot sa fac? Va rog sa ma ajutati.

Postat in data: 12 oct., 2020

Nu pot deschide aplicatia MyBRD, imi spune parola esuata. Ce pot sa fac?
brd-cod-utilizator-id-parola-logare

Buna ziua! Nu pot deschide aplicatia My BRD, imi spune parola esuata, am incercat toate combinatiile, am schimbat si parola…imi spune parola modificata cu succes, dar cand introduc iarasi parola, tot parola esuata imi apare.

Postat in data: 07 oct., 2020

Raiffeisen Bank imi opreste tot salariul pentru o restanta la credit. Ce pot sa fac?

Salut, am un credit la Raiffesen Bank si cu timpul mi s-au adunat restanțe, desi ei conform contractului mi-au oprit 1/3 din venit, fara sa ma dea in judecata. Insă de azi mi-au pus RETINERE pe toată suma restanta (deci imi opreste tot si la avans si la lichidare), iar restanța s-a adunat, aceasta ar însemna să muncesc „degeaba” 8 luni sa vin la zi si tot imi ramane de plata, dc imi puteți da un sfat?

Postat in data: 29 iun., 2020

BRD mi-a blocat alocatia copilului pe card si nu vrea sa mi-o dea. Ce pot sa fac?

Am avut un card la BRD in urma cu 3-4 ani, pe care incasam salariul si alocatia copilului. Acum salariul il primesc pe alt card, iar cand am fost la BRD sa scot alocatia, doamna de la ghiseu n-a vrut sa mi-o dea, pentru ca as avea o datorie mai veche la ei, mai intai sa platesc acea datorie si apoi pot se poate elibera alocatia. E normal asa ceva, sa blocheze banii pentru copil?

Postat in data: 01 iun., 2020

Unicredit m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte, iar acum nu vrea sa ma stearga. Ce pot sa fac?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv o problema cu banca Unicredit , am avut la ei un credit, acum vreau sa fac o refinantare si am aflat ca m-au raportat la Biroul de Credit, fara sa stiu. Nu m-au anuntat niciodata ca as avea vreo restanta sau ca ma vor raporta. Intr-adevar, intr-o luna am intarziat cu rata, am avut probleme, dar am platit ulterior din urma si n-am crezut ca e vreo problema.
Am cerut sa ma stearga din Biroul de credit, dar nu-mi raspund. Am apelat si la o firma de stergere, dar nici lor nu le-a raspuns. Am aflat apoi ca la Biroul de Credit sunt inregistrat cu un numar de telefon si o adresa gresita. Ma puteti ajuta?

Postat in data: 13 mai, 2020