Etichete: inselatorie investitie crypto

Am fost înșelat pe Telegram și TikTok cu investiții în bitcoin. Ce pot să fac?
entropiainvestments-pareri-frauda

„Am fost inselat pe telegram de 400 dolari americani adica 345 euro.

Cum as putea va rog sa mi recapat bani de la asa zisi traider c’è fac investiti in bitcoin ieri am depus 345 euro in contul lor si azi dimineeata ai disparut total din teleegram aveau un grup de asa.

Zis grup suport Entrop AI si un alt grup de investiti Entrop. AI azi iam gadit si pe tik tok au acelasi site si chiar mint cu nerusinare ca ei fac investiti in romania cu crypto bitcoi in automat cu inteligenza artificiala.”

Postat in data: 10 aug., 2025

Mi s-au furat 10.000 de euro din contul BRD printr-o frauda si nimeni nu-mi raspunde. Ce pot sa fac?
stratos invest frauda

„Bună ziua,

Am depus o plângere la brd în legătură cu o fraudă căreia i-am căzut victimă.

Contul meu a fost accesat și 10000 de euro au fost transferați într-un alt cont fără autorizarea mea. Evident, banca este trasă la răspundere pentru acest transfer, care nu ar fi trebuit să aibă loc: „Legislația UE permite, de asemenea, să se asigure că:plățile online de peste 30 de euro sunt securizate prin utilizarea unei combinații de cel puțin două elemente de autentificare”. În plus, această tranzacție a fost efectuată într-un cont BRD, deci clientul dumneavoastră este un escroc.

Am depus o plângere la poliție și am mers la o sucursală pentru a deschide o anchetă. Nimeni nu m-a contactat și nu am primit un răspuns clar cu privire la returnarea banilor mei. Mai mult, contul meu este blocat.

Aștept un răspuns din partea dumneavoastră înainte de a cere avocatului meu să intervină.”

Postat in data: 21 iul., 2024

Cum pot recupera banii din investitia in crypto cu aplicatia Paybis?
inselatorie paybis bitcoin crypto wallet

„Bună seara
De ceva timp mă lupt cu „morile de vânt” , sa pot primi banii din investiția cu crypto.

Dintr-o reclama pe Facebook, am inceput . La început mi sa spus că debla o suma minima , pot avea un câștig destul de mare. In prezent am terminat cu așa zisa investiție , in aplicatia Paybis, dar pentru a putea să îmi iau banii „câștigați” , trebuie să îmi trimită un card ATM bitcoin . I

deea este că pentru acest card mi s-au cerut niste sume foarte fabuloase. Singura dovada de plata o pot scoate de la banca cu tranzacțiile. Nu știu dacă într-adevăr este pe bune sau am fost păcălită.

După cum mi se spune … Ei trebuie să îmi trimită un card bitcoin pentru a-mi scoate banii… Bineînțeles am platit foarte multi bani, pentru activare , pt transport , pt multe… Acum de vrei 2 zile îmi spune că a scos banii și mii trimite, că sa mai plătesc o taxa și primesc banii… Eu nu am primit nimic până acum , nu am văzut nici un ban . As putea recupera acești bani ?”

Postat in data: 12 mart., 2024