Etichetă myBRDnet

brd-cod-utilizator-id-parola-logare
brd-cod-utilizator-id-parola-logare

Nu pot introduce parola pe mybrdnet. Ce se intampla?

Buna ziua. Am o problema cu accesul la cont prin mybrdnet, nu ma lasa sa introduc parola. Introduc ID-ul, codul de utilizator, dar nu-mi mai apare casuta cu parola, ca pana acum. Ce se intampla?

Distribuie
Citeste raspunsulNu pot introduce parola pe mybrdnet. Ce se intampla?

Mi s-a blocat tokenul la mybrdnet, mi-a spus ca am introdus un cod gresit, desi am pus codul corect. Sun de peste o ora la telefon la BRD, dar nu raspunde nimeni. Am incercat sa sun la angajatii de la…

Distribuie
Citeste raspunsulMi s-a blocat tokenul la MyBRDnet si la telefon nu raspunde nimeni. Ce pot sa fac?

De ce nu pot sa verific online contul BRD, desi introduc corect datele?

Am la la banca BRD un cont pe care nu pot sa il verific online. Introduc datele personale in el si imi spune ca am esuat. Eu introduc datele corecte in el si imi spune ca am esuat?

Distribuie
Citeste raspunsulDe ce nu pot sa verific online contul BRD, desi introduc corect datele?

Nu pot accesa site-ul BRD, sectiunea mybrdnet.ro pentru a intra in contul de card. Atunci cand scriu adresa site-ului imi apare notificarea „conexiune inexistenta” sau „Eroare legata de confidentialitate”. Am schimbat parola asa cum mi s-a cerut si dupa aceea…

Distribuie
Citeste raspunsulDe ce nu pot accesa site-ul BRD, sectiunea mybrdnet.ro, pentru a intra in contul de card?

Rog sa ma ajutati sa pot intra pe pagina contului meu bancar. Nu mi se recunoaste nici vechea parola si nici cea noua transmisa de brd prin SMS. Am sunat la brd pentru ajutor dar nu m-am lamurit ce trebuie…

Distribuie
Citeste raspunsulCum pot intra in pagina contului meu la BRD daca nu-mi recunoaste parola trimisa prin SMS?