Cat dureaza un transfer de la ING la BCR?

„Buna ziua. Am făcut un transfer de la ING către BCR online din aplicația home bank, ieri în jurul orei 15:00 ar putea întra banii astăzi pana în ora 12 ? Mulțumesc”


Raspuns

Stimata doamna,

Daca ati facut transferul ieri, in jurul orei 15, iar banii inca nu au ajuns in cont, acestia ar trebui sa ajunga astazi, in prima parte a zilei.

Daca transferul ar fi fost facut inainte de ora 15, banii ar fi ajuns in aceeasi zi.

Din pacate nu stie ora exacta la care intra banii transferati intre banci (transfer interbancar), insa regula este ca un transfer sa nu dureze mai mult de o zi.

Precizarile ING:

„Toate platile in RON efectuate catre beneficiari cu conturi in alte banci aprobate de catre client in Zilele lucratoare pana in ora 18:00 vor fi evidentiate pe extrasul de cont in aceeasi zi,banii ajungand la banca beneficiarului fie in aceeasi zi, fie in urmatoarea Zi lucratoare, in functie de ora limita de procesare a platilor prin Transfond-Sent (in prezent 15:25), respectiv BNR-Regis (in prezent 16:00).

Platile efectuate intr-o Zi lucratoare dupa ora 18:00 sau in zile nelucratoare vor fi evidentiate pe extrasul de cont si executate de catre banca in urmatoarea Zi lucratoare.

Intre momentul primirii ordinului de plata de catre banca si transmiterea acestuia catre banca beneficiarului prin Transfond-Sent, respectiv BNR-Regis poate exista un interval de maxim 30 minute necesar procesarii interne a instructiunii clientului.”

Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune cand au intrat banii de la ING in contul BCR.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = 4