Cum îmi fac un card la Poșta Italiană?

„Vreau să-mi fac un cont și card la poștă italiană. Ce trebuie să fac?”, întreabă o cititoare.

RĂSPUNS

Stimată doamnă,

Vă puteți face un cont cu card atașat (PostePay) la Poșta Italiană (BancoPosta) online, din aplicația Poste Italiane sau de la un Oficiu Poștal (Ufficio Postale). (vezi foto)

Vă puteți deschide contul online, de pe site-ul BancoPosta, Poste.it, la acest link.

Aplicația Poste Italiane o puteți descărca tot de pe site-ul Poste.it, la acest link.

Cetățenii din Uniunea Europeană pot să-și deschidă cont în orice țară din Europa, chiar dacă nu au rezidența în respectiva țară, conform legislației europene:

„Dacă sunteți rezident legal într-o țară a UE, aveți dreptul să vă deschideți un „cont de plăți cu servicii de bază”. Nicio bancă nu vă poate respinge cererea doar pe motiv că nu locuiți în țara în care se află sediul băncii.”

Vă rog să reveniți, dacă aveți nevoie de ajutor cu deschiderea contului cu card la Poșta Italiană.

Cu stimă,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamații Bănci

Distribuie
Distribuie

Abonează-te la newsletter

Primești noutățile bancare direct pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 × 1 =