De ce apare „Ups… a aparut o eroare” cand fiul meu vrea sa foloseasca aplicatia BT Pay?

bt pay ups eroare

„Cand fiul meu intra pe aplicația BT pay , dupa 2 sau 3 secunde apare aceasta eroare : “Ups…a apărut o eroare. Te rugam sa iei legătura cu parintele tau si sa verifici daca datele introduse sunt corecte .” asi dorii sa stiu ce asi putea face in legătura cu aceasta problema ca sa poată fii remediata(am nevoie de un raspuns urgent .. trebuie sa fac o plata online!”


Raspuns

Stimate domn,

Cel mai probabil cauza pentru care apare eroarea „Ups… a aparut o eroare” atunci cand fiul vrea sa foloseasca aplicatia BT Pay de la Banca Transilvania este neactualizarea acesteia cu cea mai noua versiune, de la inceputul lunii martie.

Sfatul meu este sa verificati daca aveti actualizata aplicatia BT Pay cu ultima versiune, din 1 martie, cand a fost adaugata o noua functionalitate: T Pay Kiddo: banking pentru tine și adolescentul tău.

Iata informatiile publicate de Banca Transilvania:

„BT Pay e disponibil acum și pentru cei cu vârstele 14 și 18 ani. 

Nu e nevoie de o aplicație separată, e tot BT Pay, cu opțiunea Kiddo. 

Pentru a activa BT Pay Kiddo, intri în BT Pay și din tab-ul „Kiddo” îi dai acces copilului tău, pe numărul tău de telefon din sistemul băncii.”

Asadar, sfatul meu este sa va actualizati sau sa reinstalati aplicatia BT Pay, iar apoi sa activati optiunea Kiddo, din aplicatie, in stanga sus, unde sunt datele personale, sub notificari, astfel incat sa o puteti folosi fara probleme.

Va rog sa reveniti la mine, pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema cu aplicatia BT Pay.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × 6 =