Nu pot sa intru pe MyBRD Net, imi apare eroarea “conexiunea nu este sigura”. Ce fac?

Nu pot sa verific contul online. Cand intru pe BRD Net imi apare urmatorul mesaj: conexiunea nu este sigura. Puteti sa-mi spuneti daca e o problema cu internet bankingul BRD?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Eroare myBRD Net, myBRD Mobile, BRD, site BRD

Eroare myBRD Net, myBRD Mobile, BRD, site BRD

Am transmis reprezentantilor BRD (purtatorul de cuvant), prin telefon, sesizarea dumneavoastra, in momentul in care am primit-o, ieri in jurul orei 15, dar din pacate nu am primit raspuns nici macar astazi.

Ieri am verificat si eu accesul la site-ul BRD si la serviciul de mobile banking si am vazut ca intr-adevar sunt probleme de conexiune. Dupa cum vedeti si in imagine, cand am incercat sa accesez site-ul BRD, am primit mai multe erori. Doar la a treia incercare site-ul s-a afisat.

Am verificat apoi aplicatia mobile banking a BRD (myBRD Mobile) care de asemenea, mi-a dat eroare (network error), fara sa pot sa o accesez in cursul zilei de ieri, 15 octombrie, in jurul orei 15.

Pana la urma am aflat la call-center-ul BRD ca intr-adevar, ieri, timp de 4 ore (posibil chiar mai mult) intreg sistemul informatic al BRD, nu doar serviciile de internet banking (myBRD Net) si mobile banking (MyBRD Mobile), a avut probleme tehnice si nu a functionat.

Astazi am verificat din nou site-ul BRD precum si aplicatiile de online banking si mobile banking, care functioneaza in prezent.

Din pacate, din cate am vazut, BRD nu si-a informat clientii despre aceasta defectiune, astfel incat acestia sa stie ce se intampla si cand vor putea face operatiuni.

Din punctul meu de vedere, comportamentul BRD este neprofesionist, la fel cum este cel al purtatorului de cuvant al BRD, cu care am vorbit ieri la telefon, cu promisiunea ca revine cu explicatii, dar care nu m-a contactat nici pana astazi. Acum, nu mai raspunde la telefon.

Va rog sa-mi spuneti daca doriti informatii suplimentare.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


6 + = 8