Etichete: cont inchis

Cum recuperez banii din contul închis de Postbank?
cont inchis postbank

„Bună ziua! Am locuit în Germania și am avut cont la bancă postbank. Am venit definitiv în România și nu am închis contul. După o perioadă mi-au blocat contul anunțându-mă ca din cauza ca nu mai apar cu adresa in baza de date. Să pot să îmi retrag banii de pe cont mă obligă să merg personal în bancă să îi scot cu buletinul. Eu nu mai pot merge în Germania dar vreau să îmi recuperez banii de pe cont”, întreabă un cititor.

Postat in data: 26 nov., 2025

Cum recuperez un transfer într-un cont închis?
transfer cont inchis ing

„Buna ziua! In data de 12.04.2025, matusa mea mi a virat intr-un cont inchis de la OTP Bank suma de 200 de euro (de la ING Belgia) , nestiind ca OTP Bank a fost preluat de BT si fostul meu cont migrat la noua banca.

Nici pana astazi nu si-a primit banii inapoi, desi atat BT cat si Ing ( banca expeditoare) sustin ca banii trebuiau sa ii fie returnati in cont in maxim o luna.

Va rog sa ma sfatuiti ce masuri se pot lua pt a se recupera banii.

Va multumesc”, întreabă un cititor.

Postat in data: 30 mai, 2025

Ce se intampla daca transfer bani intr-un cont inchis?

„Am făcut ieri o gresala care cred ca nu o mai pot repara, am făcut un transfer online într un cont de Sparkasse (tot al meu personal fiind) care nu a mai fost folosit cred ca de mai bine se 6 luni. Aplicația de la banca nu o mai pot folosi iar cardul deși este încă valabil pana în 2024 îmi arata la bancomat ca a fost declarat pierdut, deteriorat adică nu mai exista.
Este posibil ca acel cont sa fi fost închis?”

Postat in data: 20 oct., 2023