Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta

„Am card post-bank Germania care este limitate retragere numerar la ghișeul unei bănci din România? Mulțumesc!”

„Intrebare Buna ziua. Întrebarea mea suna cam așa, am un card de debit în roni de la Alphabank , pot retrage euro de la bankomat din germania de exemplu?”

Buna ziua. Unde pot verifica ce curs de schimb aplica Mastercard la platile in euro cu cardul? Mi se pare ca mi s-au luat prea multi bani din cont pentru o plata in euro. Multumesc.

Buna seara, am si un cont bancar George la Bcr. Pot sa scot bani de pe el aici in Anglia si cu ce banci pot sa scot ca sa nu ia comision mare la bani?

Dacă am cont in lei in țară la BCR, pot să scot cu cardul lire sterline de la ATM in Anglia?
Mi-am luat un card Mastercard in lei de la Alior Bank pentru a-l folosi la cumparaturi in Canada, unde-mi vizitez nepotii, le-am spus asta celor de la banca, si mi-au spus ca pot sa fac cumparaturi cu el fara probleme,…

Cardurile ING Bank au un curs de schimb valutar foarte dezavantajos pentru platile in euro din alte tari, iar unele bancomate, precum cele ale Euronet, au un serviciu de schimb valutar care poate fi considerat un jaf la adresa utilizatorilor…