Am investit pe platforma glm-trade, dar mi-au inghetat contul. Ce este de facut?

glm-trade scam frauda

„Buna domnul vasile iam investit pe o platforma glm-trade la retrageri mici a functionat am retras o suma mare si miau inghetat contul temporar trebuie sa platesc 30 la suta din suma ce este de facut multumesc”


Raspuns

Stimate dom,

Platforma glm-trade.com este o inselatorie (scam) prin care se fura banii celor convinsi sa investeasca in actiuni, criptomonede sau curs valutar, pentru obtinerea unor castiguri rapide si uriase.

Reteta inselaciunii in cazul dumneavoastra este clasica, utilizata in mai multe cazuri relatate de alti oameni: esti acostat pe retele sociale, Telegram in acest caz, cu contul Financial Adiveser, esti convins sa faci o investitie intr-un portofel electronic fals, controlat de escroci pe respectiva platforma, glm-trade.com.

Ulterior, pentru a va convinge ca totul e real si minunat, vi se permite sa retrageti sume mici de bani.

Cand vine vorba insa sa retrageti o parte importanta din investitie, chiar integral, escrocii pun la cale o noua inselaciune: iti spun ca banii au fost blocati intr-o alta platforma, de regula Blokchain, care de fapt nu are nicio legatura cu investitia respectiva (de fapt cu inselatoria).

Fireste ca documentul cu sigla, stampile si semnaturi ale Blockchain este un fals.

Sfatul meu este sa nu platiti niciun ban pentru asa-zisa deblocare a fondurilor si sa intrerupeti legatura cu escrocii, pentru ca nu veti mai putea retrage banii din acel portofel fals.

Pentru depistarea escrocilor si recuperarea banilor, trebuie sa faceti o plangere la Politie, pentru inselatorie, prin completarea formularului online de pe site-ul Politiei, de la acest link.

De asemenea, va sfatuiesc sa faceti o sesizare si la banca prin care ati facut transferurile de bani.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Politie si banca, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselatoriei cu criptomonede.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

9 raspunsuri la “Am investit pe platforma glm-trade, dar mi-au inghetat contul. Ce este de facut?

 1. Vasile Coman Post author

  Acest portfel al glm-trade.net, recomandat prin Financial Advisor de pe Telegram, este un fals, o metoda de inselatorie prin asa-zise investitii in cryptomoende precum bitcoin.

  teapa investitie telegram

  Acest portofel este controlat de escroci iar banii investiti de dumneavoastra sunt furati.

  teapa crypto portofel

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Acest document care pare a fi de la Blockchain este de fapt un fals, pentru a va convinge sa platiti bani pentru deblocarea contului si a banilor investiti in criptomonede, care de fapt sunt furati prin acel portofel glm-trade.

   blockchain frauda crypto

   Reply
   1. c

    Am primit mailul acesta, am vorbit si cu cei dela revolut:

    „Support Blockchain blockchaincustomersupport@inbox.eu a scris:

    Dear client,

    We would like to inform you that the verification of your account on our blockchain platform is done based on security levels. The amount blocked in your account is considered high risk, therefore verification is necessary. Our system is automated and requires a currency transaction for the confirmation of your identity.

    Your data is registered in our system and if documents or facial verification were required, we would have requested this information from you. However, currently, our system is requesting a currency transaction for verification. The blocking and unblocking of funds from your account cannot be done manually, but is exclusively managed by our automated system.

    If you are unable to complete the verification within the set timeframe, we can offer an extension until the end of the week – the last day being Friday. This measure is necessary due to the high number of money laundering cases, and our system has identified us as being at a high risk level.

    Your verification will be done only once, and thereafter will not be necessary, avoiding future blockages and issues.

    Please contact us for any clarifications or additional information.

    Sincerely, The blockchain team.

    Stimate client,

    Vă informăm că verificarea contului dvs. pe platforma noastră blockchain este realizată pe baza nivelurilor de securitate. Suma blocată în contul dvs. este considerată de înaltă risc, de aceea este necesară efectuarea verificării. Sistemul nostru este automatizat și solicită o tranzacție valutară pentru confirmarea identității dvs.

    Datele dvs. sunt înregistrate în sistemul nostru și, dacă ar fi fost necesare documente sau verificarea facială, v-am fi solicitat aceste informații. Cu toate acestea, în prezent, sistemul nostru solicită tranzacția valutară pentru verificare. Blocarea și deblocarea fondurilor din contul dvs. nu poate fi realizată manual, ci este gestionată exclusiv de sistemul nostru automatizat.

    În cazul în care nu reușiți să finalizați verificarea în termenul stabilit, vă putem oferi o prelungire până la sfârșitul săptămânii – ultima zi fiind vineri. Această măsură este necesară din cauza numărului mare de cazuri de spălare de bani, iar sistemul ne-a identificat ca fiind într-un nivel ridicat de risc.

    Verificarea dvs. se va efectua o singură dată, iar ulterior nu va mai fi necesară, evitând astfel blocajele și problemele ulterioare.

    Vă rugăm să ne contactați pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare.

    Cu considerație, Echipa blockchain.

    Reply
    1. Vasile Coman Post author

     Acesta mail nu e de la Blokchain.com, pentru ca are terminatia inbox.eu, in loc de blokchain.com sau blokchain.info.

     Cel mai probabil l-ati primit tot de la escroci, pentru a va pacali sa faceti inca o tranzactie.

     Ce raspuns ati primit de la Revolut?

     Reply
        1. Vasile Coman Post author

         Mesajul este fals, nu este de la Atomic Wallet, ci tot de la escroci. Si fireste ca si aplicatia pe care ati descarcat-o este tot a lor.

         Cererile pentru depunerea de noi bani sau plata unor taxe pentru retragerea investiilor initiale este o metoda de inselatorie.

         De aceea, sfatul meu este sa intrerupeti legatura cu acesti fraudatori, pentru ca altfel veti pierde si mai multi bani, si sa va concentrati pe relatia cu Politia si bancile, pentru recuperarea pagubelor.

         atomic wallet aplicatie criptomonede frauda

         Reply
         1. c

          Nu mai investesc bani doar ce mai vorbesc cu ei pentru ca trimit conversati si dovezi la revolut ca i vorbesc cu un operator dela revolut

          Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = 12