Am refinantat un card Euroline la Banca Transilvania, dar nu vor sa-mi recunoasca plata decat dupa 7 zile. Ce pot sa fac?

Detin un card Euroline, am facut refinantare prin Banca Transilvania, am achitat datoria cu op si Euroline nu vrea sa-mi recunoasca plata decat dupa minim 7 zile desi suma se afla in cont si nu este stipulat niciunde ca daca platesti cu OP dureaza 7 zile, ca urmare nu vrea sa-mi inchida contul si stau cu bani blocati, care bineinteles genereaza dobanda la Banca Transilvania. Ce pot sa fac in aceasta situatie?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Comisioare card Euroline

Comisioare card Euroline

Am obtinut si eu de la call-center-ul Euroline (0213084000) confirmarea ca exista un termen de 7 zile pentru inregistrarea sumei achitata pentru plata cardului in vederea refinantarii. Reprezentantul Euroline mi-a mai spus ca aceasta este o prevedere existenta in cotractul de card.

Sfatul meu este sa consultati contractul aferent cardului pentru a vedea daca exista intr-adevar aceasta prevedere sau nu exista, asa cum spuneti. Ar trebui sa o gasiti la obligatiile Euroline, in cazul refinantarii.

Daca nu exista nicaieri prevederea privind termenul de 7 zile, sfatul meu este sa solicitati la Euroline, prin call-center, inregistrarea sumei in momentul in care ati platit-o si furnizarea extrasului de cont cat mai repede posibil.

Nici mie nu mi se pare firesc sa asteptati 7 zile din moment ce ati achitat datoria.

Va rog sa reveniti pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema sau daca aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Un comentariu la “Am refinantat un card Euroline la Banca Transilvania, dar nu vor sa-mi recunoasca plata decat dupa 7 zile. Ce pot sa fac?

  1. Pescaru

    Stiu ce vreti sa spuneti cu nesimtirea celor de la Euroline. Si mama a avut probleme cu ei. Acum are probleme cu cei de la Credit Europe Bank…..Sincera sa fiu, cred ca anumite banci s-au profilat pe prostia, saracia si nevoile oamenilor din Romania, si ii parlesc cum ii prinde :(

    Reply

Lasa un comentariu


1 + = 6