Cat dureaza aprobarea unui credit de nevoi personale?

Care este durata intre o preaprobare si o aprobare finala in vederea obtinerii unui credit de nevoi personale?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Durata de aprobare depinde de o serie de factori precum suma creditului, documentele necesare, banca de la care se obtine.
De exemplu, daca este un credit de valoare mica, echivalentul a 2-3000 de euro, unele banci pot sa-l aprobe in aceeasi zi. Mai ales ca acum exista facilitatea de a verifica salariul online la ANAF, asadar nu e nevoie de adeverinta de venit. In cazul creditelor de valori mai mari, banca face mai multe verificari, intrucat riscul este mai ridicat.

Pot exista intarzieri la aprobarea creditului din diverse cauze, precum probleme la actele depuse pentru obtinerea creditului si verificarea acestora. De asemenea, unele banci aproba creditul intr-o perioada mai mare decat altele. In general, insa, aprobarea nu poate dura mai mult de o saptamana.

Va rog sa reveniti sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema sau daca aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

3 raspunsuri la “Cat dureaza aprobarea unui credit de nevoi personale?

 1. Corina Corina

  Buna ziua.
  Am solicitat un credit de nevoi personale la ing. totul este bine cel putin aparent in legatura cu actele. toate depuse dealtfel. vineri seara am dus toate actele..deci sa presupunem ca luni au fost trimise spre analiza… probabil marti au ajuns la ei, dak nu chiar luni mai tarziu… este vineri si nu am primit inca niciun raspuns, mi au spus ca este tot in analiza dosarul… este posibil sa fi fost respins si sa nu doreasca sa spuna sau …? chiar atat de mult dureaza??? sunt dezamagita, nu am avut un credit in viata mea, nu am datorii…totul e ok si ca perioada de munca etc… cu toate astea abia se misca, plus ca mi s-a respins dosarul inainte de catre transilvania si raiff. pe motiv ca venitul din 2014 si 2015 este prea mic. (fost bugetar).. desi ei spun ca le pasa de cele 3 luni pe nedeterminat…

  Reply
 2. stefania tasoglu

  Buna ziua ! As dori sa stiu si eu cat timp dureaza aprobarea unui credit la banca cooperativa, am depus actele marti

  Reply
 3. stefania

  Buna ziua! As dori sa stiu cat dureaza aprobarea unui credit la banca cooperativa, am depus actele marti si inca nu am primit un raspuns

  Reply

Lasa un comentariu


3 × = 3