Cat dureaza un transfer de la Banca Transilvania in contul Monese?

plata neo bt monese

„Am si eu o problema cu banca Transilvania. O clienta mia trimis suma de 480 lei în data de 5.03.2023.eu având cont moness la Libra back normal. Trebuia sa între instant dacă nu cel. Târziu luni. Dar nici în prezent nu au ajuns bănuții. Doamna mia trimis din aplicația neobt. Am. Dovade plății de la ea. A fost la banca și a zis ca nu exista asa CV ca și cum as fi scos eu banii și nu recunosmeu pot dovedi cu nu am nici o întrare de la dansa. Am sesizat și banca mea sa vedem. Ce sar fi putut întâmpla.?”


Raspuns

Stimata doamna,

Transferul in lei din aplicatia Neo Banca Transilvania la Monese dureaza cateva secunde daca este un transfer cu optiunea instant si cateva ore sau maxim o zi daca este un transfer interbancar normal.

Mai exact, in cazul unui transfer normal in lei facut prin Neo BT pana in ora 13, banii ajung la Monese in aceeasi zi, in cateva ore, nu se stie exact cat dureaza. 

Daca banii au fost trimisi de la Banca Transilvania dupa ora 13, ajung la Monese abia a doua zi.

Atentie! Este vorba de zile lucratoare, adica nu si in week-end, cand nu se fac plati.

Vedeti aici detalii privind durata transferurilor facute de la Banca Transilvania.

In cazul dumneavoastra, daca banii au fost trimisi duminica, 5 martie, din aplicatia Neo BT, ar fi trebuit sa ajunga in contul Monese in ziua de luni.

Daca banii nu au ajuns luni, atunci ar putea fi o problema cu plata, si anume:

  • datele contului sunt gresite, motiv pentru care verificati in dovada de plata daca numarul contului este cel corect;
  • daca numarul contului este corect, atunci ar putea fi o problema cu cel care a facut plata; nu este exclus sa fi o inselatorie, iar dovada platii sa fie falsa, mai ales daca cel care v-a trimis banii este o persoana necunoscuta.

Sfatul meu, atunci cand vindeti produse sau servicii online, este sa nu trimiteti respectivele produse sau servicii inainte de a avea confirmarea primirii banilor.

Pe de alta parte, Monese ar fi trebuit sa va spuna pana acum daca este o problema cu incasarea banilor sau daca acea plata nu s-a facut.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Monese, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × 3 =