Categorie banca

Nu ma pot conecta la aplicatie. Introduc parola, dupa catre imi apare mesajul : Eroare de comunicatie! Reincarcare informatii. Tin sa precizez ca acest bug persiasta de Marti 19.02.2019. restul aplicatiilor, si restul cardurilor pe care le am pot sa…

Distribuie
Citeste raspunsulNu ma pot conecta la aplicatia myBRD: introduc parola si-mi apare „eroare de comunicatie”. Ce pot sa fac?

Cine sterge datele din Biroul de Credit?

Buna ziua . Am facut solicitare catre banca. Raspunsul dansilor l-am primit cum ca : a decis stergerea informatiilor negative. Dar eu inca sunt in Biroul de Credite. Am sunat la Biroul de Credite si mi-au spus ca nu ei…

Distribuie
Citeste raspunsulCine sterge datele din Biroul de Credit?

BRD nu doreste sa imi inapoieze banii din alocatia copilului: ce pot sa fac?

BRD nu doreste sa imi inapoieze banii din alocatia copilului pe motiv ca aveam comisioane de plata la contul de salariu, mentionez ca alocatia are un cont separat cu cel de salariu.

Distribuie
Citeste raspunsulBRD nu doreste sa imi inapoieze banii din alocatia copilului: ce pot sa fac?

Buna seara, Intrucat nu reiese clar de pe site-ul BT daca se va prelua cardul de credit WIZZ Bancpost in aceleasi conditii, ma gandeam ca poate ar fi interesant sa faceti un articol pe tema asta.

Distribuie
Citeste raspunsulIn ce conditii se va prelua cardul de credit WIZZ Bancpost de catre Banca Transilvania?

Rectorul Universitatii din Pitesti refuza sa ne semneze adeverintele de student necesare pentru un credit prin programul Investete in tine de la CEC Bank. Decanul facultatii a semnat, dar rectorul spune ca nu stie inca despre ce e vorba. E…

Distribuie
Citeste raspunsulRectorul nu vrea sa semneze adeverinta de student pentru un credit de studii prin Programul Investeste in tine de la CEC Bank! Ce pot sa fac?

In cazul in care nu am nici un venit pot obtine un credit prin programul „Investeste in tine”? Mentionez ca as dori sa urmez un curs acreditat care costa 6000ron si am varsta de 38 ani.

Distribuie
Citeste raspunsulDaca nu am niciun venit, pot obtine un credit prin programul „Investeste in tine”?

Daca am trimis cuiva o suma de bani pentru a achizitiona un bun si acesta refuza sa-l trimit?, ce pot face ca sa-mi recuperez banii? Mentionez ca nu am decat contul Iban si numele persoanei respective. Cu ajutorul politiei se…

Distribuie
Citeste raspunsulCum imi pot recupera banii in urma unei fraude? Nu am mai primit produsul platit

Buna ziua As dori sa ma ajutati, pentru ca de o luna nu imi pot accesa contul „my brd” ; pur si simplu nu ma lasa sa imi introduc parola. Nu am fost atentionata ca ar fi expirat… pana acum…

Distribuie
Citeste raspunsulNu pot accesa contul mybrd de o luna. Nu ma lasa sa introduc parola. Ce pot sa fac?