Categorie BRD

Am cardul unei persoane decedate si am vrut sa-l inchid la brd colentina. surpriza! nu pot inchide cardul deoarece nu sunt mostenitor. aceasta persoana nu avea mostenitori!!!mentionez ca locuia intr-o locuinta a mea. ce este de facut?

Distribuie
Citeste raspunsulVreau sa inchid cardul la BRD al unei persoane decedate, dar nu pot, pentru ca nu sunt mostenitor. Ce e de facut?

buna ziua, de cateva zile nu mai pot accesa contul meu pe mybrdnet. primesc un mesaj cu scuze si asigurarea ca vor reveni imediat. nu pot face platile in aceste conditii. multumesc.

Distribuie
Citeste raspunsulDe cateva zile nu mai pot accesa contul meu pe mybrdnet. Nu pot face plati in aceste conditii

Rog sa ma ajutati sa pot intra pe pagina contului meu bancar. Nu mi se recunoaste nici vechea parola si nici cea noua transmisa de brd prin SMS. Am sunat la brd pentru ajutor dar nu m-am lamurit ce trebuie…

Distribuie
Citeste raspunsulCum pot intra in pagina contului meu la BRD daca nu-mi recunoaste parola trimisa prin SMS?

Voiam sa intreb daca este normal ca un transfer interbancar din Italia in BRD Romania sa se efectueze in 5 zile lucratoare? Am inteles tarziu ca este regula bancii-nu a fost decizia mea sa-i aleg. Deabia astept sa lichidez tot…

Distribuie
Citeste raspunsulEste normal ca un transfer interbancar din Italia in BRD Romania sa se efectueze in 5 zile lucratoare?

Doresc sa aflu cum lichidez un cont bancar care apartine tatalui meu decedat in decembrie anul trecut. Cand a depus banii in anul 2009, tata ne-a imputernicit pe mine si pe mama sa executam operatiuni bancare cu acest cont. In…

Distribuie
Citeste raspunsulPot lichida contul bancar la BRD al tatalui decedat, pe care am fost imputernicit, daca nu am actele de succesiune?