Credit Europe Bank mi-a emis un card Avantaj fara sa semnez si fara documentele personale, doar in urma unei discutii la telefon. Ce pot sa fac?

In urma cu ceva vreme am intentionat sa obtin un card Avantaj. Am purtat o discutie la telefon cu un agent. Ulterior, acesta m-a sunat sa imi spuna ca a fost emis cardul. Mi s-a parut suspicios si i-am transmis ca nu doresc un card pentru care mi-am manifestat interesul doar telefonic si pentru care NU am semnat, nu am depus documente care sa dovedeasca venitul sau copii dupa acte de identitate. In fiecare saptamana ma suna un reperezentant al bancii si ma invita sa imi ridic cardul. Le-am spus tuturor ca nu doresc cardul, ca nu inteleg cum a putut fi emis. Pot fi emise carduri doar prin telefon, fara semnatura sau documente care sa dovedeasca identitatea? Pot avea probleme din aceasta cauza? Ce pot face in aceasta situatie?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,
Evident ca banca (Credit Europe Bank) nu poate emite un card de credit Avantaj fara documentatia necesara, inclusiv cererea de emitere a cardului semnata de dumneavoastra. Oricum, chiar daca semnati o astfel de cerere de emitere a unui card, puteti renunta ulterior la respectivul card, fara sa fiti nevoita sa oferiti vreo explicatie.

Insa din cele relatate de dumneavoastra, doar acordul prin telefon pentru un card de credit nu insemna ca banca are dreptul sa-l emita, inaintea primirii actelor de identitate si fara semnatura dumneavoastra. De aceea, adresati o cerere bancii in care sa cereti sa anuleze respectivul card si sa va dea inapoi eventualele comisioane percepute.

Va rog sa reveniti daca doriti ajutorul meu in rezolvarea acestei probleme.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro

Postat in data: 21 Apr, 2015

2 raspunsuri la “Credit Europe Bank mi-a emis un card Avantaj fara sa semnez si fara documentele personale, doar in urma unei discutii la telefon. Ce pot sa fac?

  1. Zaharia Filica Ana

    Buna ziua!Sunt client bancii europe sau mai bine zis n-o sa mai fiu în curand.o sa fac în asa fel încat sa închid conturile.Am primit prin curier un card emis de europe bank pentru care nu l-am cerut si nici nu am semnat pentru el.Mai mult de atat mi-ati oprit bani pe factura pentru el.Nu platesc nimic .O sa achit rata din luna respectiva ATAT.Cel de al doilea card sa stiti ca l-am facut retur.Daca doream aceste carduri va sunam eu.Nu este legal ceea ce faceti….

    Reply

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = 5