Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta

“Buna ziua , am cumpărat o mașină Iveco daily și proprietarul a avut sechestru pe mașina și nu am știut, el a avut proces între timp in data de 16 Ianuarie și îmi tot zice că a ieșit bine in proces , dar când merg cu dosarul sa incerc sa o trec pe mine le apare cu roșu, am incercat sa completez al doilea link sa aflu starea ei dar nu prea știu ce să scriu acolo .. mă puteți ajuta va rog”
Stimate domn,
Exista doua alternative pentru a verifica online starea unei masini, inclusiv daca este sub sechestru, si anume:
Va rog sa reveniti la mine, daca aveti nevoie de ajutor pentru a afla daca masina cumparata se afla sub sechestru.
Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
[…] de Publicitate Mobiliară (RNPM), fosta Arhivă Electronică de Garanții Reale Mobiliare (AEGRM). Vezi detalii, în acest articol din Reclamații […]
Bună ziua azi am fost controlat de poliție și au găsit un sechestru pt mașină pt acea datorie am plătit confirmat prin mail de executor din 2025 doar că apare încă în sechestru și azi mi-au luat talonul ce pot sa fac executorul a uitat să-l șteargă
Trebuie să luați legătura cu executorul pentru a-i cere să ridice sechestrul pe mașină, dacă ați plătit.
Masina cu numarul HD37BRI este sub sechestru cum pot afla
Masina cu numarul HD37BRI nu figurează la Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM) ca fiind sub sechestru, însă pentru a fi sigură trebuie să întrebați la Poliție și la Primărie.