Investitia in Romgaz este o inselaciune?

reclama investitii frauda rb

„Reclamele la investitii in Romgaz sunt reale sau sunt teapa?”


Raspuns

Stimate domn,

Investitia in actiuni Romgaz, firma listata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul bursier SNG, este profitabila.

Astfel, in ultimul an (iunie 2023 – iunie 2024), valoarea unei actiuni SNG a crescut cu 50%, echivalentul a 1,9 lei, de la 3,8 lei la 5,7 lei.

Pe parcursul ultimilor 5 ani, pretul unei actiuni Romgaz s-a majorat cu 80%, respectiv cu 2,6 lei, de la 3,1 lei la 5,7 lei in prezent.

Concret, daca anul trecut ati fi cumparat 1.000 de actiuni Romgaz, cu 3.800 de lei, acum le puteti vinde cu 5.700 de lei, cu un profit de 1.900 de lei.

ATENTIE! Cumpararea de actiuni Romgaz (sau alte actiuni) trebuie facuta prin intermediul unei firme de brokeraj (intermediari) cunoscuta din Romania, o lista a acestora putand fi gasita pe site-ul BVB, la acest link.

De asemenea, puteti cumpara actiuni Romgaz sau alte actiuni prin intermediul fondurilor de investitii, mare parte dintre acestea fiind detinute de bancile romanesti.

Fraude cu Romgaz

Exista insa si tentative de fraude cu investitii in Romgaz, cum este cazul de fata.

Reteta inselaciunii are urmatoarele ingrediente:

1. Se ia o firma cunoscuta, precum Romgaz, pentru a parea de incredere;

2. Se cumpara reclama pe retele sociale (Facebook, Whatsapp, Telegram etc.) sau prin Google, pe diverse site-uri (vezi foto sus), pentru a atrage atentia si a arunca undita.

3. Se face un site fals, care imita site-ul Romgaz, precum cel din fotografia de mai jos, care contine un link catre asa-zisul site Romgaz. 

ATENTIE! Pentru a verifica autenticitatea unui site, verificati in bara de sus denumirea site-ului. In acest caz, nu are nicio legatura cu Romgaz, fiind vorba de Agentpetrol.org.

inselaciune actiuni romgaz
inselaciune actiuni romgaz

4. Linkul te trimite catre un o alta pagina a acestui site fals, unde esti invitat sa-ti trimiti datele personale, pentru a fi contactat, evident, cu scopul de a fi inselat.

Va rog sa reventi, daca aveti nevoie de ajutor cu investitiile in actiuni Romgaz.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = 2