De cateva zile incerc sa utilizez serviciul :My brd.net si nu se poate. As dori un raspuns urgent! Multumesc!
Postat in data: 13 iul., 2018
Postat in data: 13 iul., 2018
[citeste raspunsul]Cand incerc sa-mi verific contul de salariu on-line, nu pot completa decat cod utilizator. Nu imi da voie sa-mi scriu si parola. Mentionez ca in cont pot intra doar de pe telefonul mobil.
Multumesc.
Postat in data: 12 iul., 2018
[citeste raspunsul]Nu pot accesa contul BRD deoarece nu-mi afiseaza casuta cu numere (parola). Ce pot sa fac?
Postat in data: 11 iul., 2018
[citeste raspunsul]Dupa perioada de mentenanta nu mai pot accesa contul de my brd. Nu mai pot scrie parola deoarece nu imi mai afiseaza casuta cu numere. Va rog ca in cel mai scurt timp sa-mi rezolvati problema deoarece am nevoie de acces la aplicatie. Astept raspuns pe email sau pe sms pe numarul de contact.
Postat in data: 10 iul., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua.
Mi-am deschis un cont in Franta, Compte Nickel, cont pe care il poti deschide la orice magazin de presa si tabac. Revenit in Romania, am putut efectua cateva plati cu cardul.
Intrebarea mea este alta: pot sa-l folosesc la bancomatele BRD, fara teama de a nu-l recunoaste si a nu-l bloca? Problema este ca pe card nu e trecut niciun nume. Sau pot sa transfer suma de bani din contul Nickel pe
contul actual de la BRD?
Postat in data: 29 iun., 2018
[citeste raspunsul]Daca nu am cont in valuta la BRD, pot sa primesc pe contul in lei o suma in euro din Italia?
Postat in data: 21 iun., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua, as dori sa stiu daca nu am mai achitat nimic la un credit la BRD din 2013, acest dosar este prescris? Somatii de plata nu am primit. Dar astazi bucuria: in posta, somatie de plata de la Fortunato pt BRD.
Postat in data: 21 mai, 2018
[citeste raspunsul]Am 4 datorii. Pe data de 10 aprilie mi s-a virat salariul in cont la BRD si cand am deblocat contul nu aveam in cont din 1230 lei decat 540 lei, restul a fost retinut pentru datoriile la bej. Este legal sa se opreasca aproape 2/3 din salariu?
Postat in data: 13 apr., 2018
[citeste raspunsul]Doresc sa obtin un credit bancar de nevoi personale si nu stiu catre care banca sa ma orientez, una cu o dobanda fixa pe toata perioada si cu o dobanda mai mica. Si inca ceva: va rog daca am rata fixa e posibil ca rata sa fie influentata de indicele robor?Va multumesc cu respect
Postat in data: 04 apr., 2018
[citeste raspunsul]Cum procedez? Sant plecat din tara si folosesc cardul de credit BRD maestro card si nu mai am telefonu. Cum pot proceda sa verific contul de pe telefon? Mentionez ca nu pot recupera Nr de telefon din Romania pana la intoarcerea mea in tara. Ce pot face?
Postat in data: 15 mart., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua! Am o problema. Mi-am uitat codul PIN cu care sa ma logez in aplicatia
MyBRD Mobile. Am dezinstalat aplicatia si acuma imi cere ID-ul de activare si codul
de activare pe care l-am primit prin SMS si pe care nu il mai am ca l-am sters. As
putea sa primesc un nou cod de activare? Cum as putea sa rezolv aceasta problema?
Multumesc anticipat!
Postat in data: 06 mart., 2018
[citeste raspunsul]Postat in data: 02 feb., 2018
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Ce comision de gestiune lunar? a unui cont curent in euro aplica cei de la BRD?
Multumesc!
Postat in data: 01 feb., 2018
[citeste raspunsul]Mi-a expirat parola de intrare in cont. Nu stiu cum sa procedez , nu-mi mai pot accesa contul.
Postat in data: 23 ian., 2018
[citeste raspunsul]O intrebare simpla. Am nevoie de un credit la care banca mi-ati recomanda sa fac un credit . Va multumesc pentru timpul acordat
Postat in data: 19 ian., 2018
[citeste raspunsul]Am bagat codu si parola pe care mi le-a dat BRD si nu ma lasa sa intru in mybrd net, imi sa autentificare esuata. Imi puteti trimite o adresa pt my brd net?
Postat in data: 15 ian., 2018
[citeste raspunsul]De ce nu pot accesa contul cu parola?
Postat in data: 10 ian., 2018
[citeste raspunsul]Nu pot accesa contul: PAROLA SE DUBLEAZA DUPA 3-4 CIFRE.
Postat in data: 03 ian., 2018