Postat in data: 01 dec., 2020

Postat in data: 01 dec., 2020

Postat in data: 27 nov., 2020

Postat in data: 21 nov., 2020

Postat in data: 19 nov., 2020
[citeste raspunsul]Vreau sa-mi instalez My BRD Mobile, dar am verificat în contract și nu găsesc acel cod de activare, unde este mai exact în contract? Parcă țin ceva minte că mi s-a zis că este seria de la buletin, am încercat dar nimic.
Postat in data: 16 nov., 2020
Nu mi se deschide aplicatia myBRD, nu stiu de ce. Am internet, este actualizata, am accesat-o acum doua zile. Dupa ce introduc parola si codul nu se intampla nimic, se incarca incontinuu. Ce se intampla, e vreo problema?
Postat in data: 10 oct., 2020
Buna ziua! Nu pot deschide aplicatia My BRD, imi spune parola esuata, am incercat toate combinatiile, am schimbat si parola…imi spune parola modificata cu succes, dar cand introduc iarasi parola, tot parola esuata imi apare.
Postat in data: 07 oct., 2020

Postat in data: 07 oct., 2020
Am IOS 14.0, instalat de ieri. Nu mai functioneaza MyBRDMobile. Cand accesez serviciul, porneste pentru o secunda apoi se inchide aplicatia.
Postat in data: 19 sept., 2020
[citeste raspunsul]Postat in data: 03 iun., 2020
[citeste raspunsul]Am avut un card la BRD in urma cu 3-4 ani, pe care incasam salariul si alocatia copilului. Acum salariul il primesc pe alt card, iar cand am fost la BRD sa scot alocatia, doamna de la ghiseu n-a vrut sa mi-o dea, pentru ca as avea o datorie mai veche la ei, mai intai sa platesc acea datorie si apoi pot se poate elibera alocatia. E normal asa ceva, sa blocheze banii pentru copil?
Postat in data: 01 iun., 2020

Postat in data: 15 apr., 2020