Etichetă conturi

In aplicatia Neo BT pot vedea si ale conturi pe care sunt imputernicit?

„Aplicatia NeoBT de pe telefon de ce nu i-mi permite sa intru in alt profil decat al meu ? Fiind imputernicit sa administrez contul mamei ,mi-ar fi util si aceasta functie.”

Distribuie
Citeste raspunsulIn aplicatia Neo BT pot vedea si ale conturi pe care sunt imputernicit?

Pot sa inchid conturile la banci daca am poprire?

În urma unei popriri, am deschis cont la firma la mai multe bănci. Pot închide contul la două bănci, păstrând o singura bancă pentru plata popririi? Mulțumesc!

Distribuie
Citeste raspunsulPot sa inchid conturile la banci daca am poprire?
provident-reclamatie-CSALB

Buna seara, domnule Coman, BCR M-A INFORMAT PRINTR-UN SMS CA AM PRIMIT O POPRIRE PE CONT IN VAL DE 200 Lei – reprezentand impozit casa de la DIT sector 1. ACEASTA BLOCARE DE CONT S-A FACUT NETINAND CONT DE Ordinul…

Distribuie
Citeste raspunsulPentru ce sume minime datorate si in ce conditii imi poate pune ANAF poprire pe conturi?

In cat timp ajunge un transfer de euro intre doua conturi din Romania?

In cat timp ajunge un transfer de euro (22.000 euro, nu stiu daca e mare sau mic), intre doua conturi din Romaniat Am mers la banca in data de 26 .06.2019 specificand ca banii imi trebuiesc neaparat pe 28 si…

Distribuie
Citeste raspunsulIn cat timp ajunge un transfer de euro intre doua conturi din Romania?

Acum 10 ani am facut un credit de 5.000 euro la ABN Amro Bank, banca a fost vanduta catre RBS, care nici asta nu mai exista din cate am inteles…astazi am primit sms de la ING ca si cum conturile…

Distribuie
Citeste raspunsulMi-au fost poprite conturile dupa 10 ani de cand am luat creditul. Se poate face ceva?

Am primit mesaj prin mail de la popriri Raiffeisen ca pe conturile mele s-a infiintat o poprire dispusa de executorul judecatoresc. Am incercat sa iau legatura cu dnii executori dar nu am reusit. Am fost executata silit si am poprire…

Distribuie
Citeste raspunsulCe fac daca banca mi-a infiintat poprire pe conturi, desi mi se opresc bani din salariu pentru alta executare silita?