Tag Flexcredit

flexcredit-frauda

Flexcredit m-a executat silit pentru un credit prin fraudă. Ce pot să fac?

“Datele mele personale au fost fraudate și sau făcut credite la 3 IFN în numele meu printre care și flexcredit ,am trimis dovezile și reclamații la politie am dat declarație la ofițerul de fraude și investigații din partea la flexcredit…

Distribuie
Citeste raspunsulFlexcredit m-a executat silit pentru un credit prin fraudă. Ce pot să fac?
flexcredit-reclamatie-dobanda

FlexCredit mă amenință că va veni la locul de muncă? Este legal?

“Buna ziua, Am luat un credit de FlexCredit, iar din motive personale nu am mai putut plati. De ceva timp reprentanta de la FlexCredit ma ameninta ca va veni la locul de munca. Multumesc!”

Distribuie
Citeste raspunsulFlexCredit mă amenință că va veni la locul de muncă? Este legal?
flexcredit reclamatie

Ce pot face daca sunt hartuita de Flexcredit?

“M-au sunat cei de la Flexcredit, sa imi spuna ca am restanta și le-am spus ca la sfârșitul lunii voi plății, doamna a început să țipe la mine, să îmi spună ca nu o interesează ea vrea acum, să îmi…

Distribuie
Citeste raspunsulCe pot face daca sunt hartuita de Flexcredit?
flexcredit reclamatie credit
flexcredit reclamatie dobanda refinantare

“Bună ziua,am avut un contract de credit de la FLEXCREDIT IFN,de anul trecut în valoare de 5700 lei, am platit pana acum mai mult decat dublu si tot mai am de platit, aproape 15.000 de lei. Este normal asa ceva?”

Distribuie
Citeste raspunsulLa un credit Flexcredit de 5.700 lei trebuie sa platesc 14.940 lei. Este corect?
flexcredit ifn

Cum pot sa verific daca am platit rata la creditul de la Flexcredit?

Buna ziua,va scriu in numele unei cunostinte,o d-na mai in varsta.Are un credit de la FlexCredit BV.si dupa circa 2 saptamani a fost anuntata ca nu a platit rata pe luna 09 2022.Dansa sustine ca a platit dar nu gaseste…

Distribuie
Citeste raspunsulCum pot sa verific daca am platit rata la creditul de la Flexcredit?