„Buna dimineata.
va rog sa ma ajutati cu o indrumare.
v-am redirectionat conversatia mea cu cei de la Veraltis. creditul meu a fost preluat la sfarsitul anului trecut, pentru ca nu am fost capabila sa imi sustin rata.
creditul a avut parte de o restructurare in octombrie 2022, am platit ratele o buna parte din timp, apoi, ramanand fara job, nu am mai platit. au venit cu o propunere de reducere substantiala, dar pe care nu mi-am putut-o asuma. eu nu eram in stare sa platesc rata modificata, dar sa vin cu sumele propuse de ei, nu am avut de unde.
alta restructurare nu au fost de acord sa facem, mi-au spus ca am beneficat deja de una.
acum, ce vreau sa va intreb, avand in vedere faptul ca mai am un credit ipotecar la BCR, pentru care reusesc sa achit rata, care ar fi calea cea mai ok de urmat?
are sens sa merg catre CSALB, si sa incerc sa obtin un angajament de plata minimal cu cei de la Veraltis? sau sa platesc o suma minimala, in speranta ca vor vedea bunavointa si nu voi ajunge la executare salariu sau executare silita garsoniera prin credit ipotecar BCR.
are sens sa fac plangere la ANPC pentru Raiffeisen?
mentionez ca acum am job, dar sunt parinte unic, cu 2 minori in intretinere, dintre care unul incadrat in grad de handicap.
va multumesc anticipat pentru raspuns si ajutor! va sunt real recunoscatoare pentru tot suport acordat!”
Postat in data: 12 feb., 2025