Iti raspunde Vasile Coman, jurnalist la Bancherul.ro Adauga intrebarea ta
In 2013 am plecat in Franta la lucru si am sunat la Orange sa vad daca cat net am in strainatate. Un operator mi-a spus ca daca platesc inca 3 euro la abonament, am net nelimitat in roaming.
Dar cand m-am intors in tara, mi-a venit factura de 12 milioane. Am vrut sa fac o reclamatie la un magazin Orange dar n-au vrut sa mi-o primeasca, mi-au spuns ca nu stiu cu cine am vorbit eu la telefon. Pai si atunci cum de mi-au activat roamingul, daca nu stiu?
Acum sunt executat silit de o firma de recuperare pentru o datie de 55 de milioane, pentru problema aceeea.
Spuneti-mi va rog ce pot sa fac?
Stimate domn,
Trebuie sa faceti este o reclamatie in scris la orice magazin Orange sau pe site-ul Orange.ro, in care sa scrieti exact ceea ce mi-ati spus mie ca ati patit.
Nu uitati sa puneti data si sa cereti numar de inregistrare.
Orange va trebui sa verifice ce s-a intamplat atunci cand ati vorbit la telefon si v-a fost activat roamingul si sa va spuna de ce v-a taxat, desi v-a spus ca aveti net nelimitat.
Reveniti va rog la mine cu raspunsul de la Orange, pentru ca daca nu vi se rezolva problema, va trebui facuta o reclamatie la Autoritatea pentru Protectia Consumatorului (ANPC).
Cu stima,
Vasile Coman