Am aplicat pentru un credit Prima Casa la ING inca din luna mai, dar nici acum nu l-am primit, iar banii s-au terminat

Buna ziua,
As dori sa clarific o situatie:
- fiica mea a aplicat pentru un credit 'Prima casa' la ING, inca din luna Mai 2015;
- in acest moment este in situatia in care a pierdut creditul "Prima casa", s-au terminat banii;
- a continuat pe un credit imobiliar, dar pana in acest moment nu a primit banii, aproape zilnic mai primeste cate un raspuns, in conditiile in care intreaba la agentie despre documente care mai sunt necesare pentru finalizare dosar, despre documente depuse la dosar, care initial au fost acceptate de agentia de sector (Bucuresti sect. 2 ), dar au fost respinse de agentia centrala ING.
- pe scurt, ne-am saturat de cata incompetenta poate sa existe intr-o firma
''privata'' ;
- nu inteleg cum se poate sa depui un document (pe care banca la solicitat) astazi si peste doua saptamani sa se transmita ca documentul nu este ok .
- nu stim cu cine se mai poate discuta, ca sa intelegem, de cat timp este nevoie ca sa se contracteze un astfel de credit?
- se pare ca salariatii agentiei de sector nu aduc decat deservicii, atat
clientilor cat si institutiei pentru care "lucreaza";
- am consumat foarte multe resurse pentrru aceasta actiune, timp, bani, etc.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

ING ReclamatieSfatul meu este sa faceti o reclamatie la ING in care sa va plangeti de problemele avute si sa cereti despagubiri pentru eventualele prejudicii create, iar daca raspunsul nu va multumeste, adresati o plangere si la Protectia Consumatorilor (ANPC).

Eu va sfatuiesc sa incercati sa obtineti creditul de la o alta banca, in speranta ca veti beneficia de servicii de o calitate mai buna.

Guvernul tocmai a aprobat o suplimentare a plafonului de garantii pentru Prima Casa, asa ca s-ar putea sa gasi un astfel de credit la o alta banca.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

2 raspunsuri la “Am aplicat pentru un credit Prima Casa la ING inca din luna mai, dar nici acum nu l-am primit, iar banii s-au terminat

 1. Marius Pop

  În aceiași situație sunt și eu , ați rezolvat cu ei pe cale amiabila ? Și eu mă gândeam sa fac sesizare la protecția consumatorului.

  Reply
 2. Cojocaru

  Azi, 30.06.2016 am fost la banca, iar consilierul nu stie nimic de dosar-Credit Prima Casa. Pe cine pot intreba? Am crezut ca banca Raiffeisen este de incredere. Tin sa mentionez ca am card de salariu, un cont in valuta si sper sa am in continuare incredere in serviciile bancii.
  Trebuie sa apelez mai departe la minster? Va rog sa ne ajutati! Sunt documente care au termenul de valabilitate expirat, in curand expira antecontractul. Am facut dosarul in urma cu o luna, iar pe 10.06 a fost trimis la Banca Centrala ptr ok-ul juridic( in urma unor pasi sub indrumarea bancii, ok-uri, evaluare, declaratii, cere de credit) si acum nimeni nu stie nimic.
  Consilierul nu stie, nu vrea sau nici macar o solutie nu poate oferi.
  Va rog sa ne ajutati!

  Reply

Lasa un comentariu


4 + = 9