Imprumut

Pot face un imprumut pentru cumpararea unei case in Brasov daca lucrez in strainatate (Danemarca)?

Lucrez in Danemarca pe un contract pe o perioada nedeterminata, cu salariul de 2150� pe luna. Doresc sa-mi cumpar o locuinta undeva in zona Brasovului. Nu am pe cine sa pun garant si nu am o alta casa sau masina sau… stiu eu..altceva. As putea face acest imprumut?

Postat in data: 20 oct., 2018

O.U.G. nr. 52/2016 privind contractele de credit este aplicabila si la I.F.N-uri?

Buna ziua, sunteti a treia persoana caruia-i pun aceasta intrebare si nu am primit un raspuns edificator: O.U.G. nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile este aplicabila si la I.F.N-URI? Multumesc!

Postat in data: 03 iul., 2018

Daca am luat un imprumut de la Provident acum 7 – 8 ani, s-a prescris?

Daca am luat un imprumut de la Provident acum 7, 8 ani, s-a prescris? M? mai vede c? am f?cut imprumut la ei, suma mica 1000 lei?

Postat in data: 22 iun., 2018

De la ce banca pot lua un credit de nevoi personale cu dobanda mica si fixa?

Doresc sa obtin un credit bancar de nevoi personale si nu stiu catre care banca sa ma orientez, una cu o dobanda fixa pe toata perioada si cu o dobanda mai mica. Si inca ceva: va rog daca am rata fixa e posibil ca rata sa fie influentata de indicele robor?Va multumesc cu respect

Postat in data: 04 apr., 2018

Daca fiica mea a fost codebitor la credit, poate sa-i puna executare silita pe salariu?

Daca fiica mea a fost ca ajutor cu salariul la un credit de nevoi personale pentru mine, pot sa ii puna executare silita pe salariu? Ea atunci a fost copil de 18, acum este casatorita. Ce pot face?

Postat in data: 18 mart., 2018

Pot sa iau un credit pentru a cumpara o casa daca am ajuns la executor pentru un credit restant?

Daca am ajuns la executor pt credit neachitat la timp, as putea sa mai iau un credit pt a.mi cumpara o casa? Ceva de genul: iau un cedit, platesc datoriile restant si imi iau o casa..

Postat in data: 18 mart., 2018

Creditul se transmite copiilor (se mosteneste) daca titularul decedeaza?

Buna ziua, as vrea sa va intreb daca in cazul neachitarii unui credit de catre titular, acest lucru se poate rasfrange asupra copiilor, in sensul ca daca titularul decedeaza copiii acestuia trebuie sa achite acel credit?

Postat in data: 11 mart., 2018

In ce mall din sectorul 4 pot face o simulare pentru o refinantare?

Buna seara, va rog sa mi spuneti in ce Mall din sectorul 4 va putem gasi? Vreau sa fac o simulare pt o refinantare
Multumesc!

Postat in data: 09 mart., 2018

Care e motivul pentru care bancile nu vor sa-mi acorde un credit?

Buna ziua domnul Vasile, am o intrebare daca ma puteti ajuta.

Am incercat la mai multe banci sa iau credit dar din pacate toate mi-au respins cererea cu toate ca nu am mai fost imprumutata la banci. Pot spune ca aici unde lucrez este primul meu loc de munca si am o vechime de 4 luni cu un salar destul de consistent aprox 3500ron.

Imi puteti spune va rog care ar fi motivul pentru care bancile nu vor sa imi acorde credit.multumesc !

Postat in data: 02 mart., 2018

Cat ma costa sa ies din Biroul de Credit?

Buna ziua! sunt inregistrat in biroul de credite ca urmare a unei intarzieri la plata cardului de cumparaturi.
Ma intereseaza daca ma puteti ajuta sa ies si cat m-ar costa sau daca ati putea sa-mi spuneti daca as putea contracta un credit Prima Casa! Am un salariu de 3500-3700 de lei!

Postat in data: 26 feb., 2018

Pot sa refuz o refinantare in curs?

Pot sa refuz o refinantare in curs? Mi s-a propus un calcul de refinantare la care acasa gandindu-ma mai mult chiar nu as avea nevoie de refinantare.

Postat in data: 13 feb., 2018

Daca nu am platit timp de 5 ani un credit s-a prescris?

Am niste credite bancare de nevoi personale pe care nu leam mai platit de cel putin 5 ani. Pot sa stiu daca sau prescris?
Va multumesc

Postat in data: 06 feb., 2018

Poate sa se atinga de salariu daca am ramas 3 luni in urma la TBI?

Am ramas 3 luni in urma. am 1300 de lei datorie la TBI. mi-a zis sa platesc tot, daca nu intru in mana recuperatorilor. dar eu nu am nimic pe nume. acuma m-am angajat si primesc salariul la alta banca. poate sa se atinga de salariul? cum ar trebui sa procedez.??

Postat in data: 26 ian., 2018

Pot obtine credit cu indemnizatia de crestere a copilului?

Sunt in indemnizatie crestere copil si toate bancile la care am aplicat pentru un credit nu iau acest tip de venit in considerare. Ma puteti ajuta?

Postat in data: 24 ian., 2018

Pot face un credit in Romania daca lucrez in Germania? Daca da, care sunt conditiile?

Eu si partenerul meu de viata lucram in Germania de 4 ani Si 6 luni, cu contract de munca. Ma intereseaza daca putem face un credit in Romania si care ar fi conditiile!
Va multumesc frumos!

Postat in data: 23 ian., 2018