Ce fac daca am uitat PIN-ul aplicatiei BCR, George?

aplicatia_George-autentificare

„Buna seara mă scuzați că va deranjez dar am uitat pin BCR cum pot să-mi găsesc parola”


Raspuns

Stimate domn,

Daca ati uitat codul PIN pentru accesul in aplicatia BCR, George, trebuie sa setati un nou PIN, din aplicatie, astfel: deschideti aplicatia si apasati pe butonul „Ai uitat codul PIN?”, unde va trebui sa reluati procesul de activare George ID.

George ID este noua varianta de autentificare in aplicatia George, fara a mai fi necesara aplicatia eToken sau dispozitivul Token, conform informatiilor publicate de banca:

La deschiderea aplicației George, este necesar să introduci codul PIN sau să te autentifici prin Face ID sau Amprentă, in cazul in care ai ales anterior autentificarea biometrica.

In cazul folosirii aplicatiei George pe calculator (George Web), trebuie sa completezi numele de utilizator sau alias si vei primi un push pe device-ul pe care ai activat George ID, pentru a confirma logarea ta în George Web.

Nota: In cazul clientilor cu dispozitiv Token Hardware, o sa fie disponibila si posibilitatea de autentificare prin aceasta metoda.

Autorizarea plăților online se face tot din aplicatie, astfel:

După completarea datelor cardului pe site-ul comerciantului, în cazul în care tranzacția necesită autorizarea din George, vei primi o notificare push de forma “Ai o nouă operațiune de autorizat. Apasă aici pentru a o semna”.

Tot ce trebuie să faci este să deschizi George și vei regăsi detaliile plății inițiate pe site-ul comerciantului.

Va rog sa reveniti, daca aveti probleme cu aplicatia George BCR.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = 17