Cum pot sa verific brokerul care mi-a facut investitii in criptomonede si actiuni?

skill-genic.com scam

„Este foarte înfricoșător câte escrocherii există pe internet… Acum nu sunt sigur nici de brokerul meu, cum pot să îl verific?

Totul pare în regulă deocamdată, dar mi-e frică…Mi-a spus și despre skill-genic – mi-a spus că au cele mai bune lecții. dar de fapt lecțiile sunt destul de scurte și inutile… Am cumpărat acest curs și apoi am investit și 1.200 de euro în acțiuni Amazon…Cum pot verifica dacă totul este legal?”


Raspuns

Stimata doamna,

Site-ul skill-genic.com este o inselatorie, dupa cum ni s-au plans si alti cititori.

De asemenea, conform ScamAdviser.com, un site specializat in depistarea site-rilor pe care se fac inselatorii (scam) „skill-genic.com are un scor de încredere foarte mic. De ce? Am scanat skill-genic.com mai mulți indicatori și credem că site-ul poate fi o înșelătorie.”

Cum puteti verifica brokerul? Practic este imposibil, pe internet, pentru ca va poate prezenta documente false, inclusiv acte de identitate false, pentru a va pacali ca este reprezentantul unei firme de investitii cunoscute sau a unei platforme de criptomonede.

Singura care poate sa-l verifice pe broker este Politia.

De aceea, sfatul meu este sa faceti o plangere la Politie, pentru inselaciune, prin completarea formularului online de la acest link.

De asemenea, trebuie sa faceti o reclamatie si la banca prin care ati facut transferurile pentru cumpararea de criptomonede.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Politie si de la banca, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselatoriei cu criptomonede.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = 9