Cum recuperez banii investiti si blocati la Aspect Markets?

aspect markets investitie parere inselaciune

„Bună ziua, și eu am fost păcălită de această bandă de la Aspect Markets pe 24 octombrie. Am făcut reclamatie la Revolut și am primit răspunsul, că totul este făcut corect. Baniii mei sunt investiîi la Aspect Markets, unde sunt blocaîi. Am fost contactată de mai multe ori de așaziși asistenți financiari, chiar și pentru recuperarea banilor, dar nu am reacționat.
Să mai fac reclamație la Revolut? In cazul Politiei , cărei secție trebuie să mă adresez ?”

Raspuns

Stimata doamna,

Este foarte bine ca nu ati raspuns la cererea de recuperare a banilor blocati la Aspect Markets, pentru ca si aceasta este o tentativa de inselaciune.

Aspect Markets este numele unei escrocherii (scam) cu investitii in actiuni si criptomonede, precum bitcoin, prin intermediul a doua site-uri cu acest nume active in prezent, la adresele de internet Aspect-markets.world si Aspectmarkets.trade (vezi foto).

Aceste site-uri nu sunt platforme de investitii legale, autorizate, ci doar niste pagini pentru furtul datelor personale si banilor din conturile bancare.

De fapt banii nu sunt blocati in aplicatia Aspect Markets, ci furati, investitia pe care o vedeti in aplicatie fiind un fals.

Pentru recuperarea banilor si prindere escrocilor, trebuie sa faceti o plangere la Politie pentru inselaciune, pe site-ul Politiei Romane, la acest link.

De asemenea, va sfatuiesc sa reveniti la Revolut cu o reclamatie, in care sa solicitati rambursarea banilor trimisi escrocilor, dat fiind ca a fost vorba de o frauda.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Revolut si de la Politie, pentru a va ajuta sa rezolvati problema inselaciunii cu investitia prin Aspect Markets.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Intreababanca.ro

Un comentariu la “Cum recuperez banii investiti si blocati la Aspect Markets?

1. r

Am primit urmatorul raspuns dela Revolut:

„Înțeleg perfect că acest lucru este scandalos și am văzut că ați depus deja o dispută de rambursare cu privire la această tranzacție -> Echipa noastră de rambursare v-a analizat cazul și înregistrările noastre arată că tranzacția raportată a fost aprobată din partea dvs. Vă rugăm să rețineți că facem tot posibilul pentru a preveni apariția unor astfel de tranzacții, așa că solicităm autentificare suplimentară.

05-02-2025 | 16:57:22 Jake

Având în vedere acest lucru, mă tem că nu vom putea rambursa suma tranzacției raportate. Suntem conștienți că acesta ar putea să nu fie rezultatul pe care l-ați sperat și apreciem cooperarea”

Am depus petitie la Politia Romana, cazul este transferat Politiei Judetului Harghita .

Momentan nu vad nicio solutie in privinta recuperarii banilor mei. Macar sa fie oprita aceasta activitate a unor escroci. Va doresc o zi buna!

ci respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + = 13