„Am facut o investitie cu VFR Invest si as vrea o confirmare, o parere, daca este o teapa, o inselatorie. I-am intrebat daca sunt autorizati, daca este reglementata aceasta platforma si mi-au trimis un certificat de autorizare de la CONSOB Italia”, intreaba o cititoare.
Raspuns
Stimata doamna,
VFR Invest este o falsa platforma de investitii in criptomonede pentru inselatorii si fraude, dupa cum ne-au transmis si alti cititori.
Un cititor ne-a spus ca a investit si el in VFR Invest iar ulterior si-a dat seama ca e o teapa si a pierdut banii (vezi detalii in acest articol din Intreaba Banca).
Platforma VFR Invest este activa in prezent la mai multe adrese de internet, precum vfr-invest.pro (vezi foto), vfr-invest.online.
Certificatul de reglementare a platformei VFR Invest de catre CONSOB Italia este un fals (vezi foto), o alta dovada ca vorbim despre o inselatorie, o frauda cu investitii in criptomonede.

Pentru a recupera banii pierduti prin investitia in VFR Invest trebuie sa faceti plangere la protectia consumatorilor, la Politie si al banca prin care ati facut transferurile.
Va rog sa reveniti, daca aveti nevoie de ajutor cu frauda prin platforma VFR Invest pentru investii in criptomonede.
Cu stima,
Vasile Pop Coman