card posbank

Nu pot retrage bani de pe cardul Postbank in Romania. Ce pot sa fac?

Bună ziua,am și eu o problemă cu cardul Postbank,nu pot retrage bani de pe el aici în Romania,înapoi în Germania nu ma pot întoarce să plec la bancă,bani pe el sunt că stiu că mia intrat ultimul salariu,acces la aplicatie nu am,am scris lor dar nu sa mai rezolvat nimic,îmi zic să sun pe un numar dar nu vorbesc Germana,mă puteți cumva ajuta?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Daca nu ati primit raspuns la sesizarile adresate Posbank privind nefunctionarea cardului, trimise prin e-mail, la adresa: mail@postbank.de, sau la telefonul de contact al bancii germane, 022855005500, solutia este sa va adresati autoritatii de protectie a consumatorilor care se ocupa de reclamatiile la adresa bancilor sau firmelor din alte tari europene: Centrul European al Consumatorilor Romania – ECC Romania. 

ECC Romania este cofinanțat de Comisia Europeană și de Guvernul României, prin Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor. ECC Romania funcționează în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Puteti face o reclamație la adresa Postbank pe site-ul ECC Romania, completand formularul de la acest link: http://www.eccromania.ro/sesizari/ 

De asemenea, puteti face reclamatia pentru deblocarea cardului Postbank si prin email, la adresa: office@eccromania.ro. ECC Romania poate fi contactata si pe Facebook, la linkul www.facebook.com/eccromania, precum si la numarul de telefon: 021 3076764.

ECC Romania se poate implica în soluționarea pe cale amiabilă numai a litigiilor transfrontaliere dintre consumatori – peroane fizice şi comercianți, nu şi a litigiilor transfrontaliere dintre doi consumatori – persoane fizice – sau dintre doi operatori economici.

În primă fază, consumatorul este rugat să ia legătura cu respectivul comerciant reclamat înainte de a transmite o reclamație către ECC Romania.

Consumatorul trebuie să atașeze la cazul transmis toate documentele doveditoare care susțin afirmațiile sale: contract, comandă, rezervare, factură, bilete, dovada plății (extras bancar), reclamaţia transmisă către comerciantul reclamat şi corespondența purtată cu acesta, după caz etc.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti nevoie de ajutor pentru transmiterea reclamatiei impotriva Postbank la ECC Romania sau daca nu ati primit raspuns (favorabil) la reclamatie.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 21 nov., 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = 5