raiffeisen aedificium reclamatie

Raiffeisen (Aedificium) m-a pacalit cu prima de stat. Ce pot sa fac?

Am fost si eu pacalita de ei, au spus ca am 24 luni la dispozitie sa prezint “ bonurile si facturile fiscale pe numele meu, le-am prezentat in curs de 6 luni si azi mi au zis ca : contractul s-a incheiat deoarece cand am primit banii aveam 2 zile la dispozite sa prezint bonurile si facturile , nu 24 luni ,Inainte sa primesc banii cu 1 luna ,au spus ca bonurile mai mari de 500 le sa fie factura pe numele meu si sa am 22.000 lei chetuiti pe anumite materiale de constructie, toate cu data de dupa primirea baniilor “ depusi ptr economii” , si nu bonuri cu data de inainte de primirea banilor.
Acuma va intreb eu, cum poti cheltuii 22.000 lei in 2 zile cand ei iti depun banii fara sa fi avizat ca joi la ora 10 primesti banii si sa ai facuta cu ziua de joi sau vineri si sa trimiti imediat factura ca sa nu pierzi prima???? Totul trebuia facut in 2 zile ca sa te incadrezi ptr prima!
M -au mintit si si-au batut joc! Acolo-s inregidtralire audio! Rusine sa va fie , vreau sa ii dau in judecata!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Sfatul meu este sa incercati sa rezolvati amiabil problema cu Aedificium, fosta Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Iata cum ar trebui sa procedati:

1. Mai intai trebuie sa faceti o reclamatie la Aedificium, in care sa cereti bancii sa va ofere o solutie pentru solutionarea amiabila a litigiului.

2. Daca raspunsul la reclamatia trimisa bancii nu va satisface, va recomand sa luati legatura cu CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare), o institutie care va poate ajuta, gratuit, sa rezolvati amiabil litigiul cu Aedificium.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatia catre Aedificium.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Postat in data: 10 mai, 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = 10