Postat in data: 17 mart., 2022

Postat in data: 17 mart., 2022
Salut, asa o intrebare!! Ma aflu la Germania si am card de la Post Banc, voi putea scoate bani de la Romania?? Nu o sami ia procent??
Postat in data: 14 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua
am vut o poprire la un credit de la BANACA TRANSILVANIA in valoare de 39943 ron care a fost achitat in totalitate in luna septembrie.
Dupa aproape 5 luni de la achitarea popririi am primit adresa de la executor o alta poprire solicitata cf adresei tot de BANCA
TRANSILVANIA cu suma de 24000 ron reprezentand dobanzi si penalitati.
Intrebarea este daca executorul poate calcula dobanzile si penalitatile pentru creditul poprit?
Si alta intrebare.
Suma solitata de banca pentru acoperirea datoriei a fost de 28900 si creditul declarat scadent anticipat iar in adresa de la executor apare suma de 35100 ron.
In cazul in care creditul este considerat scadent anticipat se mai pot calcula penalitati?
Postat in data: 14 mart., 2022
Aplicatia bt24 nu este functionala. Ce se intampla? Ma loghez si nu pot intra pe aplicatie. toate campurile sunt inactive.
Postat in data: 13 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua, am un credit neplătit din 2013, acum lucrez la Serviciul de Ambulanță, și am înțeles că au primit cei de la personal o înștiințare că îmi vor opri o treime din salariu, întrebarea mea este daca poate face asta Serviciul de Ambulanță sau banca unde se virează salariul o va face? mulțumesc
Postat in data: 09 mart., 2022
[citeste raspunsul]Postat in data: 09 mart., 2022
[citeste raspunsul]Bună ziua, imi puteti spune va rog de la ce bancomat sau banca din tara pot retrage dollari? Eu am un card din strainatate cu dolari.
Postat in data: 09 mart., 2022
Cum trebuie sa fie facuta adeverinta catre banca ING trimisa de angajator, pentru deblocarea diurnei?
Postat in data: 08 mart., 2022
Avand un credit neperformant, exigibil in prezent si in curs de executare si neridicand alocatia copilului din contul curent din anul 2014, am solicitat in luna februarie ridicarea acesteia la BRD.
Am putut ridica doar o treime din aceasta, suma de 7.800 lei fiind retinuta de catre Banca in timp pentru rate, dobanzi, comisioane de credit sau de cont curent.
Desi am facut numeroase reveniri catre Banca, solicitare la CSALB, nu s-a mai primit niciun raspuns de la Banca. CSALB nu mai raspunde iar ANPC are un termen de 45 zile de raspuns…
Ce pot face pentru a intra in posesia sumelor incasate cu titlu de alocatie copil, tinand cont ca alocatia este un drept inalienabil al copilui si conform Art.729 din Codul de Procedura Civila aceasta nu poate fi retinuta pentru niciun fel de datorii?
Multumesc anticipat pentru raspuns
Postat in data: 08 mart., 2022
„Pot sa renunt la dobanda ROBOR si sa trec la IRCC, ca sa am o rata mai mica la credit?”
Postat in data: 07 mart., 2022
De ce nu functioneaza aplicatia Smart Mobile a Raiffeisen?
Postat in data: 05 mart., 2022
Bună ziua am și eu o problema, am muncit în Germania cu contract de munca pe data de 25.05.2021 mam operat în Germania și nu am mai putut lucra mam mutat acasă am avut cont Bancar la Postbank când am vrut să-mi scot bani în România am văzut că am cardul blocat leam scris un mail leam trimis și scrisoare pentru a-mi debloca cardul dar nu am primit nici un răspuns concret, vă rog dacă puteți sa ma ajuți vă mulțumesc!
Postat in data: 04 mart., 2022
[citeste raspunsul]Buna ziua,
Raiffeisen mi-a respins cererea pentru restructurarea creditului (reducerea ratei la jumatate) pentru 3 ani de zile, fara sa imi spuna motivul respingerii.
Eu am sotie si 2 copii minori, un venit de aproximativ 3200 lei, sotia a fost introdusa in somaj (468 lei) pana in luna Martie_2022 si nu isi poate gasi un loc de munca pentru ca trebuie sa creasca copilul cel mic (2.7 ani), nefiind primit la cresa de stat din lipsa locurilor, dar din toamna copilul va fi la gradinita, moment in care abia atunci sotia isi poate cauta un loc de munca.
Ce pot sa mai fac ca aceasta banca sa imi reduca la jumatate rata la creditul pe care il am la dansii?
Multumesc.
Postat in data: 03 mart., 2022
[citeste raspunsul]Spune ti mi va rog cum pot face tranzactia de pe card livret a pe card mastercard,sau pe un card debit george? multumesc
Postat in data: 27 feb., 2022
[citeste raspunsul]Am contul bancar blocat din cauza unei popriri salariale care mi le plateste angajatorul, intrebarea mea este imi poate transfera o alta persoana in cont bani? va multumesc
Postat in data: 23 feb., 2022
[citeste raspunsul]buna ziua,
as avea si eu o intrebare. Daca angajatorul imi opreste deja 1/3 din salariul, este normal ca ,contul bancar sa ramina blocat si orice suma care imi intra in cont sa ii retraga pe toti banca? Si daca imi intra in cont alte sume decit salariul este normal sa ramina blocate ???
Postat in data: 23 feb., 2022
Bună ziua! Am un card de cumpărături la BT Transilvania de 1.000 de RON (din care nu am consumat nimic, suma este intactă pe card de 1.000 RON) și încă unul la Raiffeisen Bank de 10.000 RON (din care am cheltuit 8650 RON) între timp am solicitat un credit la UniCredit Bank în plus cu refinanțarea celor două carduri de cumpărături, întrebarea mea este următoarea, ce se întâmplă cu sumele de bani rămase pe cardurile de cumpărături dacă aceasta sunt refinatate? În mod normal eu ar trebui sa întru în posesia banilor care sunt acum pe cardurile de cumpărături ? dacă da cum sa procedez?
Mulțumesc anticipat!
Postat in data: 21 feb., 2022
[citeste raspunsul]Te poate executa silit daca am restante 2 luni si eu fac dovada platii lunar pana ajung la zi cu plata?
Postat in data: 19 feb., 2022
Sunt complect dezamăgită. Am la banca OTP amanare de plata și nu pot sa fac refinantarea creditelor. Sunt f supărată ca Biroul de Credite anunță că nu afectează amânarea ratelor la eventuala refinantare.
Banciile nu sunt deacord cu acordare de credite. Nu știu la care banca sa mai apelez. Mai egzista oare o șansă să mi fie mai ușor cu plata ratei la o singura banca, și bani în plus? Va rog pe dvs stimate D le Coman dacă se poate sa ma îndrumați cum credeți ca e mai bine. O seara frumoasa. Cu respect.
Postat in data: 19 feb., 2022
Bună ziua. Curând am primit o înștiințare prin care an de achitat un debit restant în valoare de 5100 lei pentru 157 zile de
întârziere la un credit luat în decembrie 2017. Mai exact 5 luni de întârziere deoarece am rămas în urmă cu 5 rate. Au intervenit cheltuieli neprevăzute și nu am mai putut plăti ratele la timp.
Rata este de 330 lei lunar După calculele mele 330 x 5 luni întârziere ar trebui să am un debit restant în valoare de 1650
lei. Întrebarea mea este de ce mi se cere să achit suma de 5100 lei în loc de 1650 lei ? Mi se pare enorm de mult.
Câtă dobândă pentru întârziere se poate percepe și ce pot face în acest caz? Pentru că nu am posibilitatea să plătesc cât mi s-a cerut. Urmează să fie declarat scadent anticipat.