Etichete: reclamatie

Este posibil sa-mi fie oprit tot salariul pentru neplata unui descoperit de card, dupa care sa fiu si pus in baza de date la Biroul de Credite?

Este posibil sa-mi fie oprit tot salariu pentru neplata unui descoperi de card si dupa care sa fiu si pus in baza de date la biroul de credite? Suma despre care este vorba este de circa 3800 lei.

Postat in data: 13 feb., 2016

De ce nu functioneaza aplicatia pentru telefon my brd?

De ce nu functioneaza aplicatia pentru telefon my brd? Incerc sa ma conectez si imi da eroare.

Postat in data: 14 dec., 2015

Este normal ca banca sa ceara justificarea majorarii salariului la solicitarea unui credit?

Este normal sa mi se ceara la acordarea unui credit justificare de la angajator prin care sa se prezinte motivele unei mariri mai mari de 20%? Doresc sa iau un credit auto si cand am fost sa depun dosarul mi s-a spus ca nu mi se poate lua in calcul salariul marit acum 6 luni, deoarece marirea este mai mare de 20%. In acest caz banca ma suspecteaza de frauda: ca as fi convenit cu angajatorul sa imi treaca in acte un salariu mai mare ca sa pot lua un credit. Sunt revoltata!! Mi se pare un abuz. Cum sa procedez si mai ales unde ii pot reclama ? Multumesc

Postat in data: 27 nov., 2015

Indemnizatia aferenta concediului medical pentru sarcina si lauzie nu poate fi poprita, si totusi Raiffeisen Bank mi-a oprit o treime din venituri. Ce pot sa fac?

Am poprire pe contul de salarii la Raiffeisen Bank. Venitul meu actual provine din concediul medical pentru sarcina si lauzie. Am depus cerere la banca insotita de acte doveditoare, la fel a facut si angajatorul. In plus, seful biroului de executare silita a purtat o discutie telefonica cu directorul bancii prin care a confirmat ca acest tip de venit nu face obiectul popririi. Cu toate acestea, in data de 9.11.2015 banca mi-a eliberat doar 2/3 din indemnizatie, spunandu-mi ca face demersuri pentru clarificarea situatiei. Au trecut 11 zile si nimic. Banii mei sunt blocati in cont, eu am un copil de 10 zile si nu ma pot deplasa. Ce ma sfatuiti?

Postat in data: 22 nov., 2015

Raiffeisen Bank mi-a oprit la o poprire mai mult decat ar fi trebuit, 1/3 din salariu. Pot recupera suma?

Va scriu in speranta ca ma puteti ajuta/sfatui in vederea solutionarii problemei mele legate de poprirea infiintata in luna Iunie 2015.
In luna aceea s-a oprit o suma mai mare decat ar fi trebuit, mai mult de jumatate de salariu. Mentionez ca este vorba numai despre o poprire si ar fi trebuit aplicat 1/3 din suma virata. Am facut o sesizare catre Raiffeisen (unde am contul deschis pentru virarea salariului), apoi am cerut executorului sa-mi vireze in cont diferenta de suma, insa nu am primit raspuns. Va rog sa imi spuneti daca exista o cale de a recupera suma aceasta de bani.

Postat in data: 11 aug., 2015

Raiffeisen Bank mi-a poprit alocatia copiilor. Unde ma pot adresa fara a apela la instanta?

Am un cont deschis la Raiffeisen Bank, unde imi intra si alocatiile copiilor. Un copil de 13 ani si un bebe de 2 luni. Ieri am vazut pe internet banking ca mi-au poprit 40% din alocatia copiilor. Unde ma pot adresa in aceasta privinta fara a apela la instanta? VA MULTUMESC

Postat in data: 17 apr., 2015

La ce autoritate putem reclama ERB RETAIL SERVICE IFN SA pentru un credit la care nu scade soldul desi am platit lunar?

Va rog sa-mi spuneti la ce autoritate ne putem adresa, intrucat fratele meu a luat un credit cu vreo 7 ani in urma de la ERB RETAIL SERVICE IFN SA, ii vine extras in august 2014 cu o suma in sold identica cu soldul din luna ianuarie, desi a platit lunar nu scade soldul.

Postat in data: 23 feb., 2015

De ce nu pot sa imi accesez contul MyBRD Net?

De ce nu pot sa imi accesez contul Mybrd? Cand intru pe net la mybrd net in loc sa imi dea sa ma loghez imi da alte prostii. Am incercat tot ce imi dadea acolo dar nimic nu ma duce la contul meu.

Postat in data: 14 dec., 2014

Banca Transilvania a refuzat rambursarea anticipata a unui credit, cerand prezenta girantului. Este acesta un abuz?

„Sunt girant la un credit ipotecar luat de sora mea de la Banca Transilvania. In data de 07.11.2014 a fost depusa cererea de rambursare anticipata partiala de catre titularul contului (sora mea) insa banca nu a efectuat operatiunea, justificand ca si girantul trebuie sa semneze aceasta rambursare. La solicitarea bancii, am mers impreuna cu titularul sa semnam actul aditional, dar nu am putut sa semnam ca pentru ca au spus ca inca nu au ok-ul de la centrala. Va intreb daca nu este dreptul titularului sa ramburseze anticipat partial sau totala creditul? Daca banca nu a facut abuz pentru chemarea girantului in vederea semnarii actului? Banca nu este obligata sa efectueze aceasta operatiune fara a plimba clientii de 3 zile ? Va rugam sa ne comunicati la cine trebuie sa ne adresam pentru a putea rambursa creditul ? Va multumesc pentru ajutor, o zi buna”

Postat in data: 26 nov., 2014