Oney nu actualizează datele la Biroul de Credit. Ce pot face?

„Ce pot face s-a actualizeze Oney în biroul de credit.

În 09.09.2024 am cumpărat pro ONEY în 4 rate, rata 4 din decembrie nu a mai transmis-o către biroul de credit achitată, acum când să scot bani din altă bancă mi-a spus ca figurez cu o rata la ONEY,

am luat legătura cu cei de la ONEY și au zis ca creditul este achitat dar nu au mai făcut ei actualizarea , le-am cerut să actualizeze datele în biroul de credit și mi-a spus ca da , dar se pare ca deși tot sun și depun sesizare la ei nu transmit actualizarea către biroul de credit, ce pot face?”, întreabă o cititoare.

RĂSPUNS

Stimată doamnă,

Dacă Oney întârzie actualizarea ratelor achitate la Biroul de Credit, aveți următoarele soluții de rezolvare a problemei:

• Faceți o reclamație în scris la Oney, prin email la adresa: serviciulclienti.ro@oney.com sau prin completarea formularului de pe site-ul Oney.ro, la acest link;
  • Trimiteți o reclamație la ANPC, prin completarea formularului online de pe site-ul ANPC.ro, la acest link;
  • Faceți o cerere la Biroul de Credit pentru actualizarea datelor la rata Oney, prin e-mail, la adresa: office@birouldecredit.ro;

Vă rog să reveniți cu răspunsurile, pentru a vă ajuta să rezolvați problema cu actualizarea ratei Oney la Biroul de Credit.

Cu stimă,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamațiibănci.ro

Distribuie
Distribuie

Abonează-te la newsletter

Primești noutățile bancare direct pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 − = 0