La ce autoritate putem reclama ERB RETAIL SERVICE IFN SA pentru un credit la care nu scade soldul desi am platit lunar?

Va rog sa-mi spuneti la ce autoritate ne putem adresa, intrucat fratele meu a luat un credit cu vreo 7 ani in urma de la ERB RETAIL SERVICE IFN SA, ii vine extras in august 2014 cu o suma in sold identica cu soldul din luna ianuarie, desi a platit lunar nu scade soldul.

Raspuns

Stimata doamna,
Inainte de a va adresa unei autoritati (Protectia Consumatorilor, instanta de judecata) pentru rezolvarea problemei dumneavoastra, trebuie sa luati legatura cu ERB Retail Service pentru a obtine un extras de cont al creditului, ca sa verificati situatia soldului.
Consultati apoi contractul de credit pentru a vedea daca au fost aplicate corect dobanzile si comisioanele si daca au fost incasate corespunzator platile sau daca nu exista vreo clauza pe care o considerati abuziva.
Daca observati nereguli, atunci cereti firmei sa corecteze greselile, iar daca nu ajungeti la o intelegere cu aceasta, o puteti reclama la ANPC sau o puteti da in judecata.

Va rog sa reveniti daca doriti ajutorul meu in rezolvarea acestei probleme.

Cu stima,
Vasile Coman

Distribuie
Distribuie

Abonează-te la newsletter

Primești noutățile bancare direct pe email.

2 comentarii

• Stimata doamna,

Pentru a primi un extras de cont aferent cardului, in care figureaza toate platile pe care le-ati efectuat, va sfatuiesc sa luati legatura cu ERB Retail Service, emitentul cardurilor de credit Euroline, la telefon 0213084000 sau prim e-mail:
        relatiiclienti@euroline-cards.ro – pentru intrebari legate de cardul tau de credit;
        sesizari@euroline-cards.ro – pentru sesizari/reclamatii.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme.

Cu stima,
        Vasile Coman
        Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 4 =