Am luat teapa cu o suma mare de bani de Blochchain.com și de modertrader.UK

blockchain teapa

„Am luat teapa cu o suma mare de bani.
Buna ziua am fost mințiți de o companie Blochchain.com și de modertrader.UK de o suna de 20000 mii euro,suntem in Germania și mergem luni pa poliție aici,nu mai cred ca deja vom întoarce banii”


Raspuns

Stimata doamna,

Site-ul Blochchain.com despre care spuneti ca v-a pacalit cu investitii in bitcoin are un nume asemanator cu un site cunoscut in lumea bitcoin, Blockchain.com (vezi foto), aceasta fiind o strategie pentru fraude online.

Sfatul meu este sa nu apelati la site-uri straine, necunoscute, pentru a cumpara criptomonede precum bitcoin, pentru ca exista riscuri ridicate de frauda, cu sanse mici de recuperare a banilor.

Trebuie sa stiti ca in Romania nu este autorizata nicio platforma de investitii in criptomonede, ca atare in cazul unei fraude nu veti putea fi despagubiti de catre Autoritatatea de Supraveghere Financiara (ASF), institutia responsabila de firmele de investitii financiare.

ASF publica pe site-ul sau, la acest link, o lista cu astfel de platforme de investitii in criptomonede care nu sunt autorizate si care se pot dovedi tentative de frauda.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Politia din Germania cu privire la cele doua site-uri care v-au pacalit cu investitii in bitcoin.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − 3 =