Banca mi-a modificat dobanda fara acceptul meu. Ce pot sa fac?

Am contractat un credit ipotecar in Euro in anul 2007 la o banca, iar clauza referitoare la dobanda era “Dobanda este calculata din dobanda de referinta variabila, ce se afiseaza la sediul bancii, plus o marja de 1,5%”. Cu toate acestea, in anul 2010, banca a modificat modul de calcul al dobazii in Euribor6M+9,12%. Desi am notificat banca ca nu accept aceasta noua formula de calcul, aceasta formula imi este impusa si in prezent fara acceptul meu. Ce ma sfatuiti sa fac, intrucat consider ca sunt victima unui abuz? Puteti observa ca prin noua formula impusa rata dobanzii nu va mai ajunge niciodata sa mai scada sub 9,12%, banca transformand un contract cu dobanda variabila intr-un contract cu dobanda aleatorie, stabilita dupa bunul plac al acesteia!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,
Va sfatuiesc sa luati legatura ca banca si sa negociati cu aceasta o noua dobanda, care sa fie la nivelul dobanzilor actuale practicate de banca pentru creditul dumneavoastra si care sa va multumeasca.

Sunt convins ca va banca va accepta plangerea dumneavoastra, fiind interesata de o relatie corecta si pe termen lung cu clientii sai.

Va rog sa reveniti si sa-mi spuneti cum a decurs discutia cu banca si ce rezultat a avut, iar daca doriti ajutorul meu in continuare, nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 4 = 4