Categorie Carduri

intrebari si raspunsuri despre carduri bancare

Am primit poprire la serviciu pentru restante la impozitul din chirii. Am un singur card – cel de salarii-. Cum se va proceda mai departe si daca mai am dreptul sa folosesc cardul pentru a-mi retrage restul de bani ?

Distribuie
Citeste raspunsulAm primit poprire la serviciu pentru restante la impozitul din chirii, iar salariul il primesc pe card. Ce fac?

Buna ziua. Azi m-am trezit ca nu-mi pot folosi cardul de credit deoarece este blocat. Am sunat la banca si au zis ca din cauza unei popriri mai vechi si ca de la 1 feb 2015 s-a schimbat ceva regulament…

Distribuie
Citeste raspunsulBanca mi-a blocat cardul de credit din cauza unei popriri. Au voie sa faca asta?

Am o indemnizatie de insotitor si banca mi-a poprit cardul. Este legal?

Sunt incadrat in gradul 1 de handicap si am o indemnizatie de insotitor si de la banca mi-au poprit cardul si stiu ca nu au voie. Dar as vrea sa intreb: acesta indenizatie de insotitor se incadreaza acelei indemnizatii cu…

Distribuie
Citeste raspunsulAm o indemnizatie de insotitor si banca mi-a poprit cardul. Este legal?

Banca Transilvania refuza tranzactiile doar dupa bunul lor plac, fara nici o justificare si fara nici o explicatie; este legal acest lucru? Primesc bani din PayPal in contul meu de Banca Transilvania de ani intregi, fara nici o problema. Banii…

Distribuie
Citeste raspunsulBanca Transilvania refuza un transfer prin PayPal in contul meu, desi cardul este valabil. Procedeaza corect?

Am poprire pe salar conf. adresei primite unde se dispune infiintarea unei popriri in cota de 1/3 din venitul lunar. Platesc lunar 1/3 din salar. Doresc sa stiu de ce trebuie sa scot banii de la ghiseu? Nu pot folosii…

Distribuie
Citeste raspunsulDaca am poprire pe 1/3 din salariu, de ce nu pot folosi cardul si mi se iau si alti bani din cont?

Am cardul unei persoane decedate si am vrut sa-l inchid la brd colentina. surpriza! nu pot inchide cardul deoarece nu sunt mostenitor. aceasta persoana nu avea mostenitori!!!mentionez ca locuia intr-o locuinta a mea. ce este de facut?

Distribuie
Citeste raspunsulVreau sa inchid cardul la BRD al unei persoane decedate, dar nu pot, pentru ca nu sunt mostenitor. Ce e de facut?

S-a infiintat poprire pe cardurile mele. Desi in scrisoare spune ca sumele vor fi retinute din x carduri, ei de fapt mi-au blocat toate cardurile. Am platit datoria, iar acum banca asteapta scrisoare de la respectivul fisc pt deblocarea lor.…

Distribuie
Citeste raspunsulS-a infiintat poprire pe cardurile mele. Am platit datoria, dar banca nu vrea sa deblocheze conturile. Ce fac?

Sunt posesorul unui Mastercard in USD. La cumparaturile de la comercianti (romani) si pe online (romani) se aplica cursul de schimb al bancii (Raiffeisen) in loc de cursul Mastercard. Este o practica corecta, in concordanta cu politica Mastercard?

Distribuie
Citeste raspunsulCe curs de schimb se aplica la o plata in lei cu un card (Raiffeisen) MasterCard in USD? Cursul bancii sau cursul MasterCard?